facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FilmHallen

FilmHallen

Info

De FilmHallen opende in september 2014 haar deuren en is inmiddels niet meer weg te denken uit Amsterdam.

Geschiedenis

De FilmHallen opende in september 2014 haar deuren en is inmiddels niet meer weg te denken uit Amsterdam. Met 9 zalen is De FilmHallen één van de grotere bioscopen van de stad, en de enige van dit formaat die ook de Cinevillepas accepteert



"Met 9 filmzalen is De FilmHallen één van de grotere bioscopen van Amsterdam, en de enige van dit formaat die ook de Cinevillepas accepteert.Zowel de betere films uit Hollywood als bekroonde films uit Europa en de rest van de wereld krijgen in De FilmHallen uitgebreid de ruimte. Er is aandacht voor films en documentaires voor de filmliefhebber en voor kinderen en families worden de beste en leukste nieuwe releases vertoond."
Adres: Hannie Dankbaarpassage 12, 1053RT Amsterdam
Telefoonnummer: 020 8208122
ln.nellahmlif@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Hannie Dankbaarpassage 12
Postcode: 1053RT


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 00:00
Dinsdag: 11:00 - 00:00
Woensdag: 11:00 - 00:00
Donderdag: 11:00 - 00:00
Vrijdag: 11:00 - 00:00
Zaterdag: 11:00 - 00:00
Zondag: 11:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: filmhallen reserveren, filmhallen redbad, mid90s filmhallen, filmhallen adres, filmhallen zalen, bioscoopagenda filmhallen amsterdam, filmhallen colette, filmhallen mamma mia
Recensies
Filmhallen voor vrij goede filmhuis films. En daarnaast de foodhallen. Even een film checken, eten en dan nog een film... Tenminste dat heb ik gedaan op een koude winterdag. Want alles is ook nog binnen ook. Filmzalen ruim en goed, modern.
Gezellig divers, veel verschillende eet mogelijkheden leuk te combineren met een film.
Leuke bioscoop kleinschalig wat de sfeer verhoogd, vriendelijk personeel, locatie met “de Hallen” om te eten is perfect. Er is ook parkeren onder het gebouw wat handig is, maar helaas veelste duur. Dankjewel Amsterdam 1X film = 18€ parkeren!
Goede zalen en goede films. Mooie bioscoop in het mooie “de hallen”. Het café gedeelte is niet heel uitnodigend om lang te blijven zitten misschien ook de bedoeling en de drankjes / fris / hapjes beperkt.
Afgelopen week heb ik in de FilmHallen een film over het leven van Whitney Houston bekeken. Ik houd van haar muziek en ze heeft een prachtige Mezzosopraan stem die bij mij binnenkomt. Als je van haar muziek houdt, is het zeker aan aanrader om er heen te gaan. Houd er rekening mee dat de film circa 3 uur duurt.
Wát een feestje om hier de avond door te brengen. Eerst op zoek naar een heel lekker of ontzettend lekker gerecht bij één van de vele eetstalletjes en dan een filmpje pakken op een héérlijke stoel met keuze uit een breed assortiment. En wat een gezelligheid! Ik zou hier elke week wel naar toe willen. En misschien doe ik dat ook wel..
Mijn favoriete bioscoop in Amsterdam! Breed filmaanbod, zowel commerciële films als arthouse films, fijne sfeer, aardig personeel, goede stoelen. Ook het zit-gedeelte is leuk om nog even een drankje te doen voor of na de film.
Door protest rondom de Dam en dus overmacht paar minuten te laat gekomen, mochten niet meer naar binnen. Zonde van reistijd 1 uur en ov geld, terwijl wij vaste klant zijn en zeker elke week komen. We komen niet meer terug
Wat een enorme keuze aan films. En niet alleen de gangbare. Wat een verschil met de bios in schagen. De zalen zijn misschien niet meer van deze tijd. Maar de stoelen zitten goed. Beeld en geluidskwaliteit is prima in orde. En dat geld ook voor het personeel
De sfeer is gewoon gezellig hier. Leuk personeel. Ongedwongen en relaxt. Goede filmselectie. En een mooie fietsenstalling beneden De Hallen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid