facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Filipucci Juweliers

Info

Filipucci Juweliers - Juwelier en specialist in exclusieve merkhorloges

Geschiedenis

Welcome to the Filipucci Juweliers Facebook page.

We are a trusted buyer and seller of new, as wel as used watches all over the world, located in Maastricht (The Netherlands).

Stay up to date of our collection through our Facebook or our website.

http://www.filipucci.nl/

[email protected]



"Bij Filipucci Juweliers bent u aan het juiste adres voor de meest uitgebreide collecties nieuwe horloges en occasions van Rolex, Breitling, Omega, Cartier, Audemars Piguet, IWC, Tudor, Panerai en nog veel meer hoogwaardige horloges."
Adres: Maastrichter Brugstraat 20, 6211 ET Maastricht
Telefoonnummer: 043-3210966
Stad: Maastricht
Route: Maastrichter Brugstraat 20
Postcode: 6211 ET


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 10:30 - 17:30
Woensdag: 10:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Filipucci Maastricht, Juwelier Maastricht Rolex, Gebruikte Rolex Maastricht, Rolex Antwerpen, Juwelier Rolex Vintage, Pre-owned Rolex Nederland, Tudor Maastricht, Filipucci watches
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Steiner Maastricht Steiner Maastricht 66 meter Uitstekende service en komen afspraken na. Mooie deal kunnen maken op de inruil van e...
Follies Maastricht Follies Maastricht 120 meter Leuke winkel met veel keuze en een toffe verkoopster.
Clio Jewelry Clio Jewelry 209 meter Een kleinschalig, maar professionele juwelier. Patrice is bijzonder eerlijk en heeft ...
Juwelier Brocantique Juwelier Brocantique 215 meter Mooi assortiment
Anthony's Anthony's 326 meter Heerlijk gegeten! De bediening is vriendelijk en attent, het entourage is gezellig. M...
NAN Glass & Design NAN Glass & Design 360 meter Dank je wel voor de mooie glas urn voor mijn moeder! Dit had ze echt super mooi gevo...
GertrudeGold GertrudeGold 513 meter GertrudeGold retails high-quality pre-owned (pre-loved) jewelry and branded watches.
Juwelier Burger - New and Pre-owned Exclusive Watches Juwelier Burger - New and Pre-owned Exclusiv... 562 meter Vandaag ben ik langs geweest om een Rolex DateJust voor mijn vriendin te bezichtigen....
Smart Watch Smart Watch 1 km This page will get introduced with the newest hottest gadgets available and against g...
Juwelier van Velthuysen Juwelier van Velthuysen 2 km Zeer vriendelijk personeel, Ambras is de liefste hond!
Watch Repair Service Ruijpers Watch Repair Service Ruijpers 2 km Maakt u ook horloges van het merk : STOWA : Afspraak op website is niet mogelijk zond...
Bisanti Bisanti 3 km Vrijdag 1 paar circel oorbellen besteld, samen met het de prachtig sterling zilver kr...
Fireflies Creations/Ink Fireflies Creations/Ink 3 km Op deze pagina vind je alles wat ik zoal maak, creëer, teken, tatoeëer enz. Heb je vr...
Shoparooo.de Shoparooo.de 4 km Online Fashion Boutique
Recensies
Goed geholpen bij deze horlogerie, aardig personeel al moesten ze wel even ontdooien, misschien dat ik niet de doorsnee klant ben. Iets andere vibe dan bij de gemiddelde juwelier in dit segment, verwacht hier geen witte handschoentjes, gevoerde stoeltjes en een rode loper maar gewoon een balie om aan te staan, goede uitleg en uitstekende service, alles onder het mom van normaal is al gek genoeg.
Recent erg fijn geholpen door de heren van Filipucci! Met erg veel plezier in de winkel mijn horloge gekocht. Personeel was erg ervaren, kon me erg veel vertellen over het horloge. Een leuk praatje gemaakt met een genot van een kopje koffie en koek. Raad Filipucci zeker aan, en zal in de toekomst zeker mijn volgende aankoop hier doen.
Goed geholpen door de jongens van Filipucci. Al mijn vragen werden keurig beantwoord, ze weten veel van hun producten af. Super blij met mijn Rolex Yachtmaster! Mocht ik weer een horloge kopen, dan kom ik hier zeker voor een 2e keer!
Veel keus met goede prijzen, personeel arrogant maar ook niet onvriendelijk. Alleen ben ik achteraf heel erg slecht geholpen door een ervaren verkoper. Als destijds Rolex leek heb ik een deapsea james cameron gekocht in 2018 voor 12k. Bij de aankoop had ik de vraag gesteld of alles in orde was mocht ik hem later willen verkopen. Ja alles zou compleet zijn alleen geen doos welke ik voor 150 euro wel kon kopen. Korting op de horloge kreeg ik niet dus vroeg of ik dan de doos erbij kon krijgen wat me normaal leek voor een horloge van 12k. Dat was niet mogelijk dus vond ik het wel welletjes en koos ervoor om die niet te nemen, verder zat het certificaat/pasje erbij en dat moest volgens de verkopen voldoende zijn om hem te verkopen. Nu was het moment gekomen dat ik hem wilde verkopen en vrij snel overeen gekomen met een koper wie wist dat er ook geen doos bij zou zitten. De koper is hem op komen halen en vroeg naar de boekjes welke er dus niet bij zaten en ook geen pashouder. Dit blijkt een probleem te zijn en heb ik nog 500 euro toe moeten geven daar achteraf ook nog bleek dat er 1 schakel te weinig bijgeleverd was vanuit Filipucci. Vind dit een zeer kwalijke zaak, zeker voor een winkel, om geen goede uitleg te geven en duidelijk aangeven wat belangrijk is voor eventuele verkoop en dan ook nog een schakel te weinig erbij leveren. Helaas heb ik er later nog een horloge gekocht een nieuwe waar wel alles bij zat maar ik ga er nooit meer heen en zal er ook niemand meer heen sturen.
Onlangs heb ik, op aanbeveling, mijn Rolex GMT Master II aan Filipucci verkocht. Eerst hebben we via email zeer correct gecorrespondeerd. Aangezien ik niet uit de buurt van Maastricht kom wilde ik vooraf een prijsafspraak maken. Dat was geen probleem, er werd direct een goede en acceptabele prijs geboden! Mijn bezoek aan de winkel om de verkoop af te handelen was erg prettig, lekkere koffie, deskundige medewerkers en een snelle afhandeling! Een aanrader deze juwelier!
Heb in de ochtend om 10 uur gebeld om een horloge Rolex Explorer II met witte wijzerplaat te reserveren. Ik kom speciaal helemaal vanuit Breda naar Maastricht rijden om dat horloge te halen 2 uur rijden ongeveer. Kom ik in de winkel aan en zeggen ze ineens dat het horloge "toevallig" via chrono24 verkocht is NADAT ik hem al had gereserveerd. Ik heb zelf nog op de website en Chrono24 gezien dat het horloge voor mij was gereserveerd. Vervolgens zeggen ze dat ze niks voor mij kunnen betekenen. In andere woorden, ze sturen mij zo de deur uit zonder enige compensatie of verontschuldiging. Ontzettend brutaal en onbeschoft. Nu heb ik allemaal geld en tijd verspild aan benzine. Gewoon een flinke k*t zaak die je laten rijden en vervolgens voor je neus oplicht. Kijk graag op horlogeforum.nl voor meer slechte ervaringen van mensen. Ze staan niet klaar voor de klant en als je zo veel geld gaat uitgeven aan een horloge verwacht je ten minste enige service. Ik adviseer niemand hier een horloge te kopen! Ga naar Schaap & Citroen, Juwelier Burger of Steiner. Die zitten allemaal in de stad en houden wel aan hun afspraken. De manier waarop je behandeld wordt is ongelooflijk. Ik ben zwaar teleurgesteld!
Na jaren twijfel toch maar mijn eerste dure horloge gekocht. Blij dat ik voor Filipucci heb gekozen, fijn geholpen in de winkel met een glas cola erbij. Het is goed te merken dat de verkopers zelf ook liefhebbers zijn. Mijn volgende horloge zal zeker weer bij Filipucci gehaald worden!
Heb zeer goede ervaring gehad bij deze winkel. Had een probleem met mijn Rolex en de garantie en service van Filipucci was werkelijk fantastisch. Zoals het hoort natuurlijk maar mag ook wel eens gezegd worden. Kan deze winkel zeker aanbevelen. Mooie horloges en perfecte service.
Vandaag een Rolex Datejust uit mijn eigen bouwjaar die bij Filipuci op voorraad was gekocht. Het dienstdoende personeel had verstand van zaken en kon mijn vragen goed beantwoorden. Ik heb geen opdringerigheid ervaren, dit is bij andere zaken wel anders geweest. Ik ben zeer tevreden!
Vandaag mijn uurwerk met DHL ontvangen .Heel correct verlopen met alle nodige papieren .Filiucci is zeker een aanrader .Vlotte telefonische communicatie en heel vriendelijk .Daar koop ik nog in vertrouwen .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid