facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fikse Houtbriketten B.V.

Fikse Houtbriketten B.V.

Info

Houtbriketten, het moderne haardhout voor uw kachel, open haard, vuurschaal en vuurkorf. Wij leveren aan de consument en bezorgen aan huis!

Geschiedenis

Houtbriketten, het moderne haardhout! Wij maken van zaagsel de beste houtbriketten die er zijn: de Pini Kay houtbriket. Deze houtbriket wordt gemaakt van harde houtsoorten zoals eiken en beuken. Tijdens het productieproces gebruiken wij geen toevoegingen, maar alleen 100% onbehandeld hout, afkomstig van lokale zagerijen, waar het een restproduct is. Dat maakt onze houtbriketten zeer duurzaam en CO2-neutraal. Pini Kay houtbriketten zijn uitstekend te gebruiken in houtkachels, open haarden en vuurkorven.

Doordat het vochtgehalte van Pini Kay Houtbriketten zeer laag is (<5%) en er 100% hout wordt gebruik, is de verbranding zeer goed te noemen, daardoor is het as gehalte nihil. Door de betere verbranding, is er in vergelijking met regulier haardhout ook beduidend minder ruik en rook. Dat zal u tijdens het stoken zeker ondervinden en uw buren ook! Ook wanneer u de kachel schoonmaakt, zal u merken dat er minder as ontstaat dan bij regulier haardhout. Wij produceren de Pini Kay houtbriketten geheel in eigen beheer, dus geen Oost-Europese import. De RUF en Ronde houtbriketten betrekken wij van de beste Duitse producenten. Volgens Milieucentraal zijn houtbriketten de milieuvriendelijkste brandstof voor uw kachel en openhaard!



"Fikse Houtbriketten produceert Pini Kay Houtbriketten. Houtbriketten zijn het moderne brandhout voor uw kachel, open haard, vuurschaal, vuurkorf en pizza-oven. Onze Pini Kay houtbriketten worden gemaakt van harde houtsoorten als beuken en eiken. Er wordt 100% schone houtvezel zonder enkele toevoeging gebruikt. Deze houtvezel komt van Nederlandse FSC® gecertificeerde zagerijen."
Adres: Bedrijvenpark Twente 127, 7602 KE Almelo
Telefoonnummer: 0546 648391
Stad: Almelo
Route: Bedrijvenpark Twente 127
Postcode: 7602 KE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Pini Kay briketten Karwei, Pini Kay briketten pallet, Pini Kay briketten Duitsland, Pini Kay briketten 960, Houtbriketten brandduur, Beste houtbriketten, Pini Kay briketten aanbieding, Haard briketten
Recensies
Brand zeer mooi en is makkelijk aan te steken en gebruik het al jaren en brand mooi op en blijft weinig as over echt een aanrader
Top zaak! Geleverd op de aangegeven dag. Netjes contact gehad met de vervoerder. En het product is boven verwachting. Brand erg mooi in de kachel en is goed te doseren.
Perfecte service en duidelijke communicatie rondom levering!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid