facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fijnland

Fijnland

Info

Op deze creatieve voedingsbodem werken we samen op z'n Fijnlands: betrokken en inspirerend. Dat is de sleutel tot verfijnde teksten en krachtige taal.

Geschiedenis

Samen. Daar draait het om op Fijnland. Met opdrachtgevers aan hun doelstellingen; met collega's aan voortdurende kwaliteitsverbetering van de dienst- en adviesverlening. Op Fijnland ontstaan bijzondere samenwerkingsverbanden. We formeren een club professionals die aan de specifieke communicatie- en adviesbehoefte voorziet.

- Fijnland tekstproducties bestaat uit Leonie Soemers van pen en potlood, Brigitte de Swart van SwartopWit, Lisette Blankestijn Communicatie, (Rian) Snijder Communicatie en Janine Reichgelt van Commentaal.
- Fijnland projectmanagement en projectleiderschap bestaat uit Ronald Soemers van Edusell en Leonie Soemers van pen en potlood.
- Fijnland communicatie bestaat uit (Rian) Snijder Communicatie, Ronald Soemers van Edusell en Leonie Soemers van pen en potlood.

Adres: 't Vaartje 74, 5165 NC Waspik
Telefoonnummer: 0416282848
Stad: Waspik
Route: 't Vaartje 74
Postcode: 5165 NC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
By MODO By MODO 685 meter Ze zijn zo vriendelijk en zo lief denken met je mee en geven goes advies
Pruik bij u Thuis Pruik bij u Thuis 1 km Pruik bij u Thuis levert pruiken aan vrouwen met haarverlies. Wij komen aan huis en k...
Theuns Assurantiën & Hypotheken B.V. Theuns Assurantiën & Hypotheken B.V. 1 km Geweldige en Goede mensen.
Theuns Assurantiën & Hypotheken B.V. Theuns Assurantiën & Hypotheken B.V. 1 km Geweldige en Goede mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid