facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fijn zwanger

Fijn zwanger

Info

De zwangerschapscursus die mannen wel aankunnen.
Ook 1 daagse cursussen en workshops voor mamas.
www.fijnzwanger.nl

Geschiedenis

De zwangerschapspagina voor iedereen die wel wat ontspanning in de zwangerschap kan gebruiken.
Ben je op zoek naar de leukste zwangerschapscursus?
Waar je man ook heen wilt?
kijk dan op onze pagina

Adres: fijnzwanger, 3882mp Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0630020092
Stad: Putten
Route: fijnzwanger
Postcode: 3882mp



op zoek naar gerelateerd: Online zwangerschapscursus met partner, Bevalcursus 1 dag, Bevalling cursus, Samen Bevallen, Bevalcursus aan huis, HypnoBirthing Bussum, Bevalcursus Den Haag, Bevalcursus Leiden
Recensies
Sabine geeft haar cursus met veel passie en enthousiasme. Haar cursus is super leuk en de tips die ze geeft zijn ook nog eens heel goed in de praktijk toe te passen. Een echte aanrader!
Wat een leuke cursus. Complimenten voor jou, Sabine. Wat geef je de cursus leuk. Wij hebben er veel van geleerd. Als er nog een 2de komt, zou ik de cursus weer opnieuw bij je op lokatie komen doen. Maar nu online was het ook super en duidelijk!!! Bedankt!
Sabine is een vakvrouw die weet waar ze over praat op een no-nonsens manier. Een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje, goede info en genoeg tijd voor ieders vragen. Iedereen gaat blij en helemaal klaar voor de bevalling weer naar huis. Een echte aanrader!
Super fijne, toegankelijke en heldere cursus, zowel voor mij als mijn man het is écht mannen proof!. Ik weet zeker dat wij na deze cursus een goed team gaan vormen tijdens de bevalling.
Wauw wat hebben wij een enorm fijne dag gehad bij Sabine. Een dag vol met nuttige informatie wat gegeven word door iemand die dit vol met passie doet dit straalt ze in alles uit. Ook mijn vriend vond het een hele fijne cursus. Wij raden dit iedereen aan. Nogmaals bedankt lieve Sabine. En ga zo door.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid