facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsverhuur Veerhaven Texel

Fietsverhuur Veerhaven Texel

Info

Fietsverhuurbedrijf direct op de veerhaven van Texels. Ideaal om direct vanaf de boot op de fiets te stappen! Kijk voor ons aanbod op de website.



"Fietsverhuurbedrijf vlakbij de Texelse boot"
Adres: Pontweg 2, 1797SR Den Hoorn, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0222319588
Stad: Den Hoorn
Route: Pontweg 2
Postcode: 1797SR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00
Zondag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: fietsverhuur texel de koog, bakfiets huren texel, fietsverhuur texel den burg, scooter huren texel, fietsverhuur texel den hoorn, stella fietsverhuur texel den burg, openingstijden fietsverhuur veerhaven texel, fietsverhuur oudeschild
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schraag Straatwerk Schraag Straatwerk 2 km knappen machines !!!!!
Texelse lavendel Texelse lavendel 3 km Texelse lavendel van Sanne en Fenneke Lap. 2 nichtjes die op het idee kwamen om laven...
De Ark De Ark 3 km Prima appartement , alles is aanwezig. Mooie wandeling gedaan vanuit Den Hoorn .
Texel-Yurt's Texel-Yurt's 3 km Weer een hele mooi ervaring rijker. Echt leuk om te doen kort bij het strand.. Douche...
Groepsaccommodatie Jonkersbergen Groepsaccommodatie Jonkersbergen 4 km Een fantastische plek om een samenkomst met een vriendengroep te vieren. Ruim en comf...
ATMK ATMK 115 km Recent verhuisd en bij het aanschaffen met een keuken ook gezocht naar vervanging van...
Lunchen @ Bonte Haas Lunchen @ Bonte Haas 115 km We hadden een verrassingslunch voor mijn moeder haar 81ste verjaardag. We kregen een ...
Recensies
Wij zijn hier top geholpen. Mooie electrische fietsen mee. Wel een tip, rijd je met navigatie, neem dan even een telefoonhouder mee voor op de fiets. Deze zit er niet standaard op. Als je voor de gazelle kiest, houd er rekening mee, deze fiets heeft geen vering en de zadel is keihard.
TOP. Prima E-bike. Snelle service. Duidelijke uitleg van de fiets. Hele dag geen enkel probleem. Nauwelijks wachttijd... ophalen en afleverende heren werkten keihard...Stel je voor als er net een boot is aangekomen dan kan niet iedereen tegelijk geholpen worden...maar wij hadden vooraf online gereserveerd!,Héél slim ;
Makkelijk, direct vanaf de boot te bereiken. We waren een fietstas verloren met daarin de opladers van de fietsen. Gelukkig zijn die gevonden en hebben de medewerkers 's avonds nog gebeld zodat we ze op konden halen. Goede service en erg vriendelijke medewerkers!
Van het weekend met vrienden naar Texel geweest en bij Veerhaven 4 e-bikes gehuurd. We werden goed geholpen door een zeer vriendelijke man. Fietsen werden van tevoren nog ff nagekeken of alles goed werkte. Banden nog wat extra lucht erbij. Wij hebben probleemloos 81 km gefietst meeste tijd op eco stand en accu's waren aan eind van de dag nog meer dan de helft vol 3 van de 5 streepjes nog over. Ook het terugbrengen ging zeer vlotjes. Bedankt voor jullie goede service en tot de volgende keer .
Supervriendelijke jongens. Snelle en goed service. Uitleg over e-bike. duidelijk en geduldig met het juiste advies. Doen niet moeilijk over laat terug brengen of administratief. Fietsen zijn gedegen de accu's van de fietsen top! Heb gelijk een duurtest gedaan van mijn volgende fiets, waarvan ik weet welk merk en welk e-model het wordt. Volgende keer huur ik weer bij hen.
Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik bleek mijn reservering niet op de goede data te hebben. Na enig overleg en wat administratie kon dat gelukkig omgezet worden ter plekke. Super!! Verder ook goede fietsen ! Mijn man was iets vergeten uit de fietstas en dat werd nog achterna gebracht toen we aan het wachten waren op de veerboot. Echt super bedankt !!
Ik had perongeluk de verkeerde datum geboekt. Na een paar berichten was het kosteloos omgeboekt. Super fijne meewerking!
Prima fiets. Fiets van tevoren gereserveerd ophalen was daardoor zo gebeurd en inleveren ook.
Hoewel ik had gereserveerd, duurde het lang voor ik werd geholpen. Mensen die niet hadden gereserveerd waren eerst aan de beurt. Prima, maar op de website worden andere beloftes gedaan. De service was super vriendelijk. Had ik maar doorgegeven dat ik wat langer was 1.77, dan had ik een grotere betere? fiets gekregen, aldus de beste man. Echter kreeg ik nu een fiets die zo’n 15-20 jaar oud was. Op straat zou je hem voor het gehuurde bedrag kunnen aanschaffen. Beide banden waren leeg, en hij trapte werkelijk loodzwaar, zelfs na oppompen zelfservice. Dit was een Batavus fiets. Ik zag ook mensen heerlijk wegfietsen op een Gazelle die in veel betere staat leek. Al met al toch echt niet prettig op gefietst. Zacht uitgedrukt. Ik zou hier om deze reden niet weer een fiets gaan huren, en dat vind ik oprecht jammer.
Onvriendelijke medewerker met een staart blafte me af. Zeker veel stress daar. Rekent vanaf 2 uur toch een hele dag. Dus moest voor 2 dagen betalen. Was binnen 24 uur van het eiland af 45 euro armer. Vorige keer viel trouwens bij deze verhuurder het stuur van de fiets van mijn vriendin. Levensgevaarlijk! Gelukkig heeft een aardige Texelaar in den Hoorn ons geholpen. Na melden haalde iemand zijn schouders op. Veel beter met de bus naar bestemming te reizen en daar fiets te huren. Goedkoper en aardiger!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid