facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsverhuur Gasselte

Fietsverhuur Gasselte
Adres: Dorpsstraat 20, 9462 PL Gasselte
Telefoonnummer: 0599-564607
Stad: Gasselte
Route: Dorpsstraat 20
Postcode: 9462 PL


Recensies
Hier voor het eerst mountainbikes 29'ers gehuurd tegen een scherpe prijs. Via de mail gereserveerd en snel reactie/bevestiging gekregen. Op de afgesproken dag vriendelijk ontvangen. Even omkleden en gebruik maken van het toilet was geen probleem bij de verhuur. De mountainbikes waren van goede kwaliteit en fietsten heerlijk. Verder zit de fietsverhuur vlakbij de mtb-route Gasselte-Gieten. Ideaal! Volgende keer huur ik hier zeker weer.
Uitdagende en erg mooi route. Uitstekende fietsen en prettige service.
Uitstekende fietsen en service. Mooie route en vriendelijk personeel!
Gastvrije en vriendelijke fietsverhuur. Top service!
Hele goede mountainbikes, zijn goed verzorgd, geven goede uitleg aan beginners. Echt 5 sterren waard!
Vandaag 2 kinder mountainbikes 20 inch en 24 inch gehuurd om met het gezin een deel van de MTB route van Gieten-Gasselte te fietsen. Op veel plekken vind je geen kinder mountainbikes, maar hier dus wel. Vriendelijk en prima geholpen, en fietsen waren prima in orde.
Een dikke tien. Vriendelijke en meedenkende dame. Prima fietsen en veel aanbod.
Twee uitstekende mtb's gehuurd en de Gasselte route rood gereden. Aardige vrouw die ons rustig hielp en wat tips meegaf onervaren mtb'ers. Erg vriendelijk en goede service!
We hadden een dagje mountainbikes gehuurd om de track Gasselte-Gieten te doen. Verhuurlocatie zit mooi dicht bij deze route, fietsen hebben het goed volgehouden. Verder ook topservice, want door een klein valincident was er wat schade aan een fiets, maar daar deden ze verder niet moeilijk over!
Vandaag twee gewone fietsen gehuurd. Wat een vriendelijke ontvangst. Kregen een routekaart mee en omdat wij de natuur in wilde werd gelijk een mooie route voor ons uitgestippeld. Hebben jullie nog een fietstas nodig en hup daar hing die al aan onze fiets. Geweldig wat een service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid