facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietstotaal Middelharnis

Fietstotaal Middelharnis
Adres: Kerkepad 1b, 3241CH Middelharnis
Telefoonnummer: 0187221007
Stad: Middelharnis
Route: Kerkepad 1b
Postcode: 3241CH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Hebben tijdens onze vakantie 2 fietsen gehuurd. Super goede service, betaalbaar en geweldige fietsen! En zelfs tussendoor kun je gewoon bv een stuur laten verstellen óf omruilen voor een e-bike. Echt een aanrader!!!
Fijne fietsenzaak goede service niet te duur
Door een aflopende fietsband bij fietstotaal uitgekomen. Erg vriendelijk en kundig geholpen. Met een beetje vloeistof werd mijn band kosteloos gemaakt! Tevens mooie een showroom waar de nieuwste gravelbikes van bijvoorbeeld Kona 2021 al in de winkel staan. #bedankt
Mountainbikeband gekocht, helaas ging die er niet helemaal lekker om. Volgende dag langs gegaan en direct geholpen, binnen een half uur was het geregeld!
2 e-bikes gehuurd tijdens vakantie. Top service, zelfs een fietstas meegekregen. Mooie ronde Goeree-Overflakkee gemaakt.
Super winkel met goede werkplaats, fijn personeel, kundig en nemen alle tijd voor hun klanten. Zowel verkoop als reparaties zijn tip top in orde. Aanrader.
Hier een tweedehands fiets gekocht. Super vriendelijke medewerkers, mogen testen en alle vragen werden deskundig beantwoord. Zal hier zeker nog eens komen voor een fiets!
ik Zou Het Leuk Vinden Dat Lucas Onze Fietsen Maken
Vriendelijke en goede service echt top
Het was even erg druk in de winkel om een nieuwe binnenband te plaatsen, toestemming gekregen om het zelf te doen. Super service!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid