facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsspecialist Rob Akkermans, maakt fietsen beter.

Fietsspecialist Rob Akkermans, maakt fietsen beter.

Info

- De werkplaats onderhoud & repareert vrijwel alle fietsen.
- Ook fietsen van internet of elders, kunnen terecht voor service en nazorg.

Geschiedenis

- De werkplaats onderhoud & repareert vrijwel alle fietsen.
- Ook fietsen van internet of elders, kunnen terecht voor service en nazorg.
- Stadsfietsen, E-bikes, Mountainbike, Racefiets, Voorvorken & Remsystemen



"Rob Akkermans repareert & onderhoud alle fietsen; e-bikes, mountainbike, gravelbike, racefiets, bakfiets, cargobikes etc.- Fietsen van het internet of elders zijn ook welkom voor service, onderhoud en reparatie."
Adres: Koolweg 34, 6181 BM 34 Elsloo (Limburg)
Telefoonnummer: 046-4375056
Stad: Elsloo
Route: Koolweg 34
Postcode: 6181 BM 34



op zoek naar gerelateerd: Rob Akkermans Valkenswaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sjefke Janssen Bikes Sjefke Janssen Bikes 459 meter Ik had een probleempje met mijn Isaac racefiets na div wielerzaken in Valkenburg afge...
Recensies
Erg behulpzaam, elke keer weer. Zeker een aanrader om hier naar toe te gaan. Service hoog in het vaandel
Erg behulpzaam. Telefonisch contact gehad met Rob en hij heeft mij op geholpen om een achtervelg te vinden, zonder er iets aan te verdienen. Bedankt!
Rob Akkermans is DE SPECIALIST op fietsgebied. Geeft eerlijk en erg goed advies. Hij heeft voor mij een MTB en een gravelbike gebouwd. Erg tevreden mee. Wil je een unieke bike, ga dan naar Bikeboutique !!
Topzaak! Na een tijdje op zoek te zijn naar een nieuwe wielrenfiets van het merk Orbea, kwam ik bij Rob terecht. Even gemaild of hij de fiets had staan om te komen kijken. Rob neemt echt de tijd om je het beste advies te geven. Daarnaast wil hij je ook echt leren kennen als "rijder" om zo een nog beter maatwerk/informatie te krijgen voor je gewenste fiets. Ik ben zeer tevreden met de geleverde service, en uiteraard ook met mijn nieuwe Orbea racefiets! Aangeraden werd om na zo'n 10 uurtjes totaal op de fiets even langs te komen, om zo details mbt positie op de fiets, en het algehele gevoel nog eens samen te bespreken. Ga ik dus ook zeker doen. Al met al topservice, topzaak! Tot snel!
Ondanks de corona lockdown, de gesloten grenzen, de afstand Brussel, 100km heb ik fijne ervaringen met Rob van Bikeboutique gehad. Eerst heeft hij me geleid in de aankoop van een Blackburn kettingblad en de nodige tools om de crancks van de trapas te verwijderen. Nadien, toen bleek dat de trapas lagers uitgesleten waren heeft hij mijn excentrische trapas Rohloff versnellingsnaaf vernieuwd. Rob is een vakman. Hij kent fietsen. Hij is bezorgd en zoekt naar de beste oplossing voor je probleem. Het is iemand die je kan vertrouwen, ook al loopt de communicatie enkel via mail en courrierdiensten. Mijn fiets is nu beter dan toen ik hem tweedehands kocht Singular Swift Rohloff. Wat een geruststelling wanneer iemand voor jou naar de beste oplossing zoekt, alsof het zijn eigen fiets is. Is dat niet waar we, verwoede fietsers van dromen?
Vandaag bij Bikeboutique Rob Akkermans geweest om de Hope remmen die ik op onze beide e-mtb-fietsen had gemonteerd te laten afstellen en finetunen. Rob is een echte vakman, zeer kundig en bijzonder vriendelijk. Al denk ik dat ik zelf redelijk kan sleutelen, corrigeerde hij toch wel wat missers en zijn de remmen nu echt mooi afgesteld. Hij is daarnaast duidelijk een gepassioneerd fietsliefhebber. Zeker op mtb gebied heeft hij mooi en apart spul staan zoals Orbea, Moustache en zelfs een Fantic mtb. Hij is echt een expert in Hope en heeft veel op voorraad van dit merk. Hij maakt tijd voor je en is ook nog eens schappelijk qua prijs. Echt een aanrader voor goed advies, aankoop, of zoals bij ons afstelling!
Rob is een ontzettend vriendelijke en behulpzame fietsenmaker die altijd het beste met zijn klanten voor heeft. Daarbij heeft hij ook nog veel verstand van zijn vak en werkt hij voor een schappelijke prijs
Daar waar Sportief fietsen BV niet met een bevredigend antwoord of oplossing komt wegens een te lange wachttijd voor onderhoud van een vork, komt Rob met een oplossing om tot die tijd een leenvork ter beschikking te stellen, zodat er toch gefietst kan worden. Rob bedankt voor het snelle regelen en de tijdelijke oplossing, Top zo als altijd .
Heel blij met mijn Orbea Laufey Ltd! Een speelse fiets die me als gegoten zit en super klimt. Ziet er mooi uit en ook prijs valt reuze mee. Dank je Rob voor je advies en vlotte levering in coronatijden!
Liefde voor het vak en verstand van zaken. Denkt mee, klant-vriendelijk, secuur, netjes en professioneel. Inmiddels zijn meerdere fietsen opgebouwd hier en in onderhoud bij deze winkel. Dit naar grote tevredenheid!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid