facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietspoint Station Assen

Adres: Stationsplein 5C , Assen 9401 LB, NL
Telefoonnummer: 0592 310 424
Stad: Assen
Route: Stationsplein 5C
Postcode: 9401 LB


Openingstijden

Maandag: 05:30-01:30
Dinsdag: 05:30-01:30
Woensdag: 05:30-01:30
Donderdag: 05:30-01:30
Vrijdag: 05:30-02:30
Zaterdag: 06:00-01:30
Zondag: 06:30-01:00


op zoek naar gerelateerd: fietspoint grootjans assen, fietsenwinkel assen, fietsverhuur assen, assen fietsen, fietsenmaker assen, elektrische fietsverhuur assen, fietsreparatie assen, vouwfiets assen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jan'sfietsreparatie Jan'sfietsreparatie 2 km Echte vakmannen! Leuke plek om een tour te starten.
FietsenFixer FietsenFixer 3 km Kom je thuis van het werk staat Julian Siemens, eigenaar van FietsenFixer op je oprit...
Recensies
Heel tevreden over mijn fiets reperatie, eerlijk prijs en super vriendelijk personeel. Toppers!
Zeer tevreden over hun vriendelijkheid en behulpzaam . In 1 woord geweldig ! Een super veilige stalling , ook voor je electrice fiets !
Helpen de klanten zoals ze zijn. Kunnen een nieuwe fiets verkopen, maar door financiële problemen van klant 'oude'fiets repareren; en hóé !! GOED WERK , JONGENS !!
Mijn fiets deed het niet meer, toevallig bij Fietspoint in de buurt. Reparatiekosten zouden €15,- zijn, maar ik wou eerst even thuis overleggen. Vanmorgen maar heen gebracht met de gedachte dat het ongeveer €15,- zou kosten. Kom ik vanmiddag voor een verrassing te staan. Mijn fiets is nog steeds niet gerepareerd en ik zie allemaal losse delen van mijn fiets overal en nergens liggen. Bleek de trapas kapot te zijn.. kosten opgelopen tot €80,-! Geen belletje gekregen, niet van te voren geïnformeerd terwijl ze gewoon mijn telefoonnummer hadden! De fiets is net 4 weken tweedehands gekocht bij een andere fietsenwinkel waar ik nog garantie had.. Ik geef dit aan en krijg de wind van voren waarom ik bij hen kom voor reparatie!? Krijg ik de fiets weer mee.. met allerlei losse onderdelen.. ketting los.. allerlei losse schroefjes.. trappen er af.. mag ik naar de andere fietsenwinkel gaan waar ik nog garantie heb.. Ik dacht dat ik voor een klein dingetje wel ergens anders heen kon omdat dit en dichterbij is bij huis en er van te voren is gezegd dat het ongeveer €15,- zou kosten! Anders was ik hier nooit heen geweest natuurlijk, maar ik zal mijn gezicht hier niet weer laten zien!! Wat een verschrikkelijke service !! Totaal niet klantvriendelijk, niet duidelijk geïnformeerd en met een halve fiets op pad gestuurd !!!
Ik ben hier geweest om een slot op mijn fiets te laten monteren. De ketting werd meteen goed ingesmeerd en de banden op spanning gebracht. Ik hoefde niets voor het werk te betalen, enkel voor het slot. Super service!
1 ster is nog te veel voor deze waardeloze fietsenstalling,slecht beheer en toezicht!!! Het dievengilde heeft hier v rij spel. Ik vind dat de gemeente Assen en de NS slecht beleid hier in voeren. Dus eigenlijk is er geen camera bewaking terwijl wij hardwerkende burgers op z'n minst mogen verwachten dat een dure fiets niet gejat hoeft te worden. Ik ben echt teleurgesteld en ook krijg ik het gevoel niet serieus genomen te worden door het incompetente personeel van de bewaakte stalling. Née Assen zo verdien je geen ster. En geen vriendelijke groet.
Ik laat al jaren mijn fiets repareren en ben er zeer tevreden over. Ik heb er jaren geleden een hele goede fiets gekocht voor weinig geld. Vriendelijk personeel.
Ontzettend fijn geholpen. Super bedankt. Ik kon daardoor naar huis fietsen.
Snel en uitstekend geholpen en met een gerust hart weer op mijn fiets gestapt! Top service :-
Fiets & service Assen is een heel prettige stalling. Je kunt je fiets overdekt stallen en hij staat nog veilig ook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid