facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsplus Noordwolde

Fietsplus Noordwolde

Info

De Fietsspecialist voor Noordwolde en omgeving.

Geschiedenis

In de ruim ingerichte vernieuwde showroom vind je onder andere stadsfietsen, hybride fietsen, sportieve fietsen, elektrische fietsen en mountainbikes. Maar ook hometrainers, fietsdragers enzovoort.
In het algemeen is er een ruime keuze in tweede hands fietsen. Ook het assortiment accessoires en onderdelen is ruim.

Noordwolde ligt in de Stellingwerven, aan de rand van het Drents-Friese Wold. Het is een uitstekend fietsgebied met een zeer afwissellend landschap. Het Drents-Friese Wold biedt bossen , heidevelden en zandverstuivingen. Maar ook de Lindevallei en de Weerribben liggen binnen fietsbereik.

Op vakantie of toevallig nabij Noordwolde en geen fiets meegenomen? Dan kun je bij Fietsplus Noordwolde fietsen huren. Of gezellig samen op één fiets? We hebben ook een tandem voor je klaar staan.

Onze werkplaats is een belangrijke onderdeel van de winkel. Hier wordt je fiets rijklaar gemaakt, de servicebeurt uitgevoerd en reparaties verricht. De fietsenbranche is constant in ontwikkeling, waardoor het voor de consument steeds moeilijker wordt zelf dingen te doen. Vaak komt dit door het speciale gereedschap dat hier voor nodig is.

Het juiste gereedschap, gespecialiseerde kennis en gebruik van het juiste materiaal is belangrijk. Wij volgen regelmatig cursussen en workshops om bij de tijd te blijven.



"Fietsplus Noordwolde is al sinds 1998 de fietsspecialist voor Noordwolde en omgeving.Uw adres voor nieuwe of gebruikte fietsen en reparaties en onderhoud aan uw fiets. Ook voor verhuur van diverse soorten fietsen kunt u bij ons terecht."
Adres: Hoofdstraat Oost 48, 8391AW Noordwolde
Telefoonnummer: 0561-432796
Stad: Noordwolde
Route: Hoofdstraat Oost 48
Postcode: 8391AW



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Steenwijk, Racefiets wolvega, Fietsenwinkel Heerenveen, Fietsenwinkel Veen
Recensies
Heel service gericht. Ik kwam binnen met een lekke band achter geklapt band tijdens mijn fietstocht. Eigenaar nam gelijk polshoogte en fikste in een half uurtje een nieuwe band erop. Rijden maar weer. Wat een goede ouderwetse service. Bedankt nogmaals.
Wij waren een midweekje op vakantie in de buurt van Noordwolde. Daarom bij Fietsplus Noordwolde twee elektrische fietsen gehuurd. Het weekend ervoor hadden wij telefonisch deze fietsen 'besteld' om op ons vakantie-adres te brengen en ook weer op te halen. We werden keurig te woord gestaan. Volgens afspraak stonden de fietsen er. En wát een fijne fietsen waren dat! Twee bijna nieuwe elektrische fietsen van Batavus. Na een paar dagen werden ze weer opgehaald. Als we weer eens in de buurt van Noordwolde vakantie hebben dan gaan we zeker hier weer onze fietsen huren!
Toppers en een geweldige service
Dit is een fietsenmaker met het hart op de juiste plaats. We waren op fietsvakantie in Noordwolde We zijn onderweg gestrand met onze fiets, aandijfriem defect. We hebben contact gezocht met fietsplus of hij ons kon helpen, We stonden ongeveer 15 km van de standplaats, hij bood gelijk aan om ons op te halen en heeft ons een leenfiets meegegeven, voor enkele dagen Deze man weet wat service betekend, en voor een hele eerlijke prijs Geert nogmaals bedankt voor je service Gr. Rene
Al jaren mijn vaste punt voor reparatie van mijn fiets en ook voor het kopen van een fiets tweedehands in mijn geval. Geert en Jeanet staan altijd klaar om je te helpen en Geert is een absolute genie als het gaat om het bedenken van een creatieve oplossing voor je fietsprobleem.
Pech gehad met de fiets, ze hebben het meteen, goed , snel en vriendelijk gerepareerd, geweldige service, bedankt!
Teleurstellende ervaring
Goede plek om een fiets te kopen en te laten repareren, zeer behulpzaam en vriendelijk. Ook een mooie winkel met alles wat je nodig hebt voor je fiets.
Zeer goed geholpen en heel tevreden met mn andere fiets
Prima service, werden netjes geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid