facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsplezierwinkel Waning Tweewielers

Fietsplezierwinkel Waning Tweewielers

Info

Fietsplezierwinkel Waning Tweewielers

Geschiedenis

Waning Tweewielers is sinds oktober 2001 gevestigd in de Zijdstraat 5 in het gezellige centrum van Aalsmeer.

Vanaf juli 2012 zijn wij gestart met Fietsplezierwinkel.nl, zodat ook wij u het gemak van online winkelen kunnen bieden.

In onze showroom staat een uitgebreide collectie fietsen van de merken Koga, Sparta, Batavus, Cube, Flyer, Dutch ID, Gazelle en Aldo. U bent altijd van harte welkom voor een proefrit.

Om uw fietsplezier compleet te maken, hebben wij een uitgebreide collectie accessoires, fietstassen, fietscomputers, fietsnavigatie, kinderzitjes, pompen, sloten, zadels, fietsdragers, helmen, kleding, schoenen en sportvoeding en -verzorging.

In onze professionele werkplaats kunt u terecht voor al uw reparaties en onderhoud aan uw fiets. Van dinsdag tot en met zaterdag staan de vakkundige monteurs voor u klaar.

Adres: Zijdstraat 5, 1431 EA Aalsmeer
Telefoonnummer: 0297-322120
Stad: Aalsmeer
Route: Zijdstraat 5
Postcode: 1431 EA



op zoek naar gerelateerd: Tweedehands fietsen Amstelveen, Gazelle fietsen, Garantie Pegasus fietsen, Aldo fietsen ervaringen, Pegasus fietsen fabriek, Aldo Elektrische fietsen, Prijzen Cube fietsen, Waar worden Aldo fietsen gemaakt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bert de Vries Fietsen Aalsmeer Bert de Vries Fietsen Aalsmeer 2 km Prettige deskundige fietswinkel net mijn dochter 2e fiets aangeschaft
Maas Fietsen Aalsmeer Maas Fietsen Aalsmeer 2 km Bij Maas Fietsen in Aalsmeer kunt u terecht voor hoogwaardige elektrische fietsen van...
Recensies
Mijn fiets was gestolen en ben zo lief ontvangen en kon volgende dag alweer een nieuwe halen.
Wat een fijne zaak met vakmensen. Een kleine reparatie werd even tussen neus en lippen kostenloos voor me opgelost. Dat is toch de meerwaarde van een fysieke winkel in het dorp. Duimpje!
Onvriendelijk, ze willen altijd dat je de hoofdprijs betaalt voor alles. Ze kijken geen eens of ze het kunnen repareren, maar ze vervangen meteen alles nieuw. Ook nemen ze helemaal geen tijd voor je als je daar binnen komt. bij ANDERE fietsenmakers in Aalsmeer kom je veel goedkoper en beter uit!!!
Ik werd zeer goed geholpen toen ik een nieuw binnenband nodig had. Van de eigenaaresse mocht ik kostenloos gebruik maken van hun werkplaats om de band zelf te installeren.
Super fijne rijwielwinkel. Goede bediening en groot assortiment!
Een fijne fietswinkel met goede medewerkers die verstand en passie hebben voor hun werk.
Wat een geweldige winkel met zeer goede service.
zeer ONVRIENDELIJK personeel daarnaast kwam de fiets terug met meer problemen dan toen ik hem afgaf.
Zeer vriendelijk, service gericht, goeie tips, meedenken, en goede snelle service. Kortom
Prima service, aardige mensen, kundig advies. Fietsen koop je in een winkel, bij Waning.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid