facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FIETSplezier Michel van de Wetering

FIETSplezier Michel van de Wetering

Info

FIETSplezier Michel van de Wetering is sinds 2008 hét adres in Heesch voor nieuwe en tweedehands fietsen en e-bikes, onderdelen, accessoires, maar ook voor reparatie



"FIETSplezier Michel van de Wetering is sinds 2008 hét adres in Heesch voor nieuwe en tweedehands fietsen, onderdelen, accessoires, maar ook voor reparatie en onderhoud van uw fiets. Bij ons kunt u terecht voor fietsen voor het hele gezin, waaronder natuurlijk ook fietsen met trapondersteuning ook wel e-bikes genoemd. Ook zijn wij leverancier van kwaliteits bakfietsen. Een goede service voor onze klanten staat voorop."
Adres: 't Dorp 108, 5384MD Heesch
Telefoonnummer: 0412-451523
Stad: Heesch
Route: 't Dorp 108
Postcode: 5384MD


Recensies
Vandaag brak mijn zadelpen af tussen Nistelrode en Heesch... en daar sta je dan in the 'Middle of Nowhere'. Ik woon dus in Veghel. Michel was zo vriendelijk mij en mijn fiets op te komen halen. Ik kreeg een kop koffie en onderwijl werd mijn fiets voorzien van een nieuwe zadelpen en afgesteld. Daarna kon ik mijn tocht weer voortzetten. Chapeau voor deze geweldige service! Heel erg bedankt!
Ik had problemen met mijn e- bike met de houder van de computer. Deze was afgebroken. Er waren 2 opties, een dure reparatie of als het niet nodig was alleen de houder. Er werd netjes voor de goedkope versie gerepareerd. Je wordt er nog als klant geholpen, met goede kennis en service.
Na diverse fietsen getest te hebben 2 mooie qwic e bikes gekocht bij Michel Hij neemt de tijd voor je en legt alles goed uit wat de verschillen zijn. Mooie winkel vriendelijk personeel.
Altijd nette en professionele service, alleen is soms de wachttijd wat langer dan gewenst. Veel klanten waarschijnlijk dankzij de goede service...
Goed geholpen in de keuze voor een kinderfiets. Zit meteen een onderhoudsbeurt bij, heb je niet als je online bestelt.
Vriendelijk, servicegericht en goede uitleg over mogelijkheden en verschillen bij E-bikes.
Gewoon super service, alles volgens afspraak verlopen, leenfietsen stond klaar en volgende dag was de fiets weer gereed.
Goede service, zadel een paar keer gratis verwisseld. Verder fijne fiets maar wat wil je elke nieuwe fiets is fijn.
Ik ben goed en snel geholpen. Ze denken met je mee . Zal volgende keer zeker terug gaan
Goede uitleg, veel keus. Onze zoon vond het vooral heel gezellig. En hij gaat met trots naar de brugklas.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid