facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsonderdelengroothandel

Info

Bij Fietsonderdelengroothandel.nl besteld u tegen zeer lage prijzen uit een assortiment van meer dan 10.000 fietsonderdelen van de hoogste kwaliteit.

Geschiedenis

Wij zijn Toebizjoe! Na jaren actief te zijn als groothandel in de branche consumentenartikelen zijn wij verheugd onze activiteiten te hebben uitgebreid naar de branche fietsonderdelen en fietsaccessoires met de overname van webshop www.fietsonderdelengroothandel.nl. Hetgeen zal in zijn geheel worden voortgezet, zoals u al de afgelopen jaren gewend bent.

Adres: Verlengde Luijtenstraat 19, 2941 CH Lekkerkerk
Telefoonnummer: 06-21660223
Stad: Lekkerkerk
Route: Verlengde Luijtenstraat 19
Postcode: 2941 CH



op zoek naar gerelateerd: Fietsonderdelen groothandel Nijmegen, Groothandel fietsonderdelen amsterdam, Fietsonderdelen be, Webwinkel fietsonderdelen, Drg Bike, Fietsonderdelen vandaag besteld, morgen in huis, Fietsonderdelen Amersfoort, Harmen Free winschoten
Recensies
Na een in het begin moeizame klachtafhandeling alles weer netjes in orde gemaakt. Bij deze partij een zadel gekocht. Zadel bleek helaas met een scheurtje in de doos te zitten. Hierop gereclameerd en aangeboden hierover in overleg naar een oplossing te willen zoeken. De dialoog verliep eerst wat moeizaam, maar uiteindelijk hebben ze de situatie netjes opgelost.
Tevreden klant, uitstekend assortiment in redelijke prijzen, ardige mensen, zeker tot volgende keer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid