facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FietsNed

FietsNed

Info

De mobiele fietsenmaker voor Leende en omgeving.

ook voor pech onderweg, rollator en rolstoel.



"Heeft jouw fiets ebike of bakfiets een reparatie of onderhoudsbeurt nodig? FietsNed regio Eindhoven / 2wieler Shop repareren en onderhouden jouw fiets of e-bike op locatie in Eindhoven Waalre en Veldhoven in onze service bus.Aangezien wij in onze servicebus de fiets repareren kunnen we dit dus ook op een covid-19 veilige manier doen. Het enige wat u hoeft te doen is uw fiets buiten klaar te zetten. Tevens kunt u bij ons contactloos betalen met pin.Reparatie alleen op afspraak via Whatsapp snelste manier of onze website via het afsprakenformulier."
Adres: Dorpstraat 103, 5595 cg Leende
Telefoonnummer: 0402188000
Stad: Leende
Route: Dorpstraat 103
Postcode: 5595 cg


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: FietsNED telefoonnummer, FietsNED tarieven, Fietsverhuur Leende, FietsNED pechhulp, FietsNED ervaringen, FietsNED vacatures, Fietsenmaker aan huis Eindhoven, Tarieven mobiele fietsenmaker
Recensies
Een fijn bedrijf om mee te werken, prima service voor een goede prijs. Rob is een goede professionele fietsenmaker die niet alleen goede service beurten / reparaties uitvoert, maar ook goed advies geeft. Ik ben echt heel goed geholpen!
Goed werk geleverd, alleen had ik een prijsopgave gevraagd. Er werd mij verteld dat voor 2 electrische fietsen nieuwe lekvrije banden en remblokjes rond de 250 euro gingen kosten. Normaal in een fietsenzaak ongeveer 280. Mijn vriendin kreeg een rekening die maar liefst 25% hoger uitviel nl. 330 euro. Dus goed werk maar houdt zich absoluut niet aan de prijsopgave. Had beter naar een rijwielhandel kunnen gaan. Toch behoorlijk goedkoper. En je voelt je niet opgelicht.
Rob is snel en handig en het is zo fijn om iemand te hebben die de fietsen aan huis komt maken. Betrouwbaar en snel.
8k ben niet goed geholpen en daardoor m'n geld kwijt geraakt zou graag m'n geld terug willen krijgen
Hele goede en snelle service. Voor de prijs hoef je het niet te laten; deze is hetzelfde als bij een andere fietsenmaker. Zo fijn dat je fiets wordt gehaald en gebracht!
Fijne service en Rob is een fijne service gericht persoon. Die klaar staat en goed kwaliteit werk levert
Kundig en snel gerepareerd, vriendelijk en betaalbaar
Een eerlijke, nette service die tevens vriendelijk en snel is! Waar zie je dat verder nog tegenwoordig?
Vertaald door Google Geweldige service. Origineel Amazing service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid