facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor fietsmeting.nl

fietsmeting.nl

Info

Sedert 2005 analyseer ik wielrenners, triatleten en andere fanaten. Mjin meting is als een goed gerecht.

Geschiedenis

Een ding is zeker. Door mijn passie, kunde, biomechanisch inzicht, eigen ervaring als professional atleet en volledige aandacht voor uw kwaliteiten op de fiets gaat u met de meest ideale positie naar huis.

De fietsmeting die ik aanbied is uniek in Nederland en heeft als belangrijke meerwaarde een verfijnde fietspositie die zorgt voor een zeer grote toename van de efficiency. De meting is uitermate geschikte voor zowel atleten die een klachtenpatroon hebben, als recreatieve en professionele wielrenners, die een positie bepaald willen hebben, welke specifiek voor hun is.

De meting verloopt met behulp van bewegende beelden en worden handmatig geänalyseerd met software (2D-analyse systeem). Voor u is het resultaat een toename in de totaalopbrengst (snelheidstoename, meer kracht, plezier) en efficiency van het fietsen. U voorkomt met deze meting blessures.

Heeft u het gevoel uw kracht niet kwijt te kunnen op de fiets?

Heeft u last van uw knie en/of rug, maar de fysiotherapeut of arts kan niks vinden?

Droomt u van een schitterende tocht door de Alpen waarbij u zich lekker blijft voelen op de fiets?

Uw eerste stap is goed op de fiets zitten!



"Veel mensen in Nederland zijn aan het fietsen geslagen de afgelopen periode. Van elektrische fiets tot mountainbike of racefiets. De afstelling wordt doorgaans gedaan door een goed bedoelde fietsenmaker.Ondanks de afstelling is er doorgaans een groep mensen die voor, tijdens of na het fietsen klachten krijgen, welke dusdanig oplopen zodat zij niet meer kunnen fietsen of met heel veel tegenzin.Voor deze categorie bied ik een oplossing. Dit is de fietsmeting. Een fietsmeting kan ervoor zorgen dat de fiets perfect afgesteld wordt op de fysieke eigenschappen van uw lichaam. Door deze meting is het mogelijk om weer tDeze meting bied ik aan sinds 2005 en heb veel ervaringen opgedaan bij verschillende professionele teams en bij sportbonden."
Adres: Oosterstraat 1B, 3742 SK Baarn
Telefoonnummer: +31645006702
Stad: Baarn
Route: Oosterstraat 1B
Postcode: 3742 SK


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Universe of Sales Universe of Sales 654 meter Ben je HBO'er met 0-3 jaar werkervaring? Vind jij sales een VAK en wil je groeien als...
EFMI Business School EFMI Business School 3 km Mooie locatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid