facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsmannetje Noordwijk

Fietsmannetje Noordwijk

Info

Voor onderhoud en reparatie's inkoop-verkoop van fietsen.

Geschiedenis

't Fietsmannetje is groot in kleine fietsen.

't Fietsmannetje is in 2007 gestart met de verkoop van gebruikte kinderfietsen. Inmiddels is 't Fietsmannetje uitgegroeid tot een begrip in de hele regio. U kunt bij ons ook terecht voor Onderhoud en reparaties van uw fiets. Wij hebben hiervoor onze eigen ophaal en terugbreng service. Voor meer informatie hierover kunt u bellen met 071-3610285.

Openingstijden:

Maandag 08:30 tot 17:30
Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Vrijdag 08:30 tot 17:30
Zaterdag van 09:00 tot 16:00



"Wij zijn een fietsenwinkel waar iedere fiets welkom is. We streven naar transparantie in prijs en overleggen altijd mocht iets bijvoorbeeld duurder uitpakken. Door iedereen op een eerlijke manier te helpen en doordat wij u als een persoon zien en niet alleen als nummer, profiteert u van topservice! Dit alles voor een schappelijke prijs en de vriendelijkste medewerking vanuit ons!"
Adres: Stijntjesduinstraat 34-34a, 2202LC Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31713610285
Stad: Noordwijk
Route: Stijntjesduinstraat 34-34a
Postcode: 2202LC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Fietsverhuur Noordwijk aan zee, Fietsenwinkel Katwijk, Fietsenwinkel Voorhout, Fietsenwinkel Rijnsburg, Fietsenwinkel Lisse, Fietsenwinkel Haarlem, Van Dam Noordwijkerhout, Mountainbike huren Noordwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Profile Mooijekind Profile Mooijekind 374 meter Band lek bij het strand. Heel snel geholpen Binnen 20 minuten klaar met vervangen bin...
Recensies
Wat een goede service! Onze eerste 2 bezoeken uitgebreid geïnformeerd over het aanbod, de opties en beide keren een proefrit kunnen maken. Tijdens het 2e bezoek overgegaan tot aankoop van 3 nieuwe Tenways fietsen, compleet aangepast aan onze wensen. Na onze vakantie stonden de fietsen voor ons klaar bij het Fietsmannetje. We kregen duidelijke instructies en een eerlijk verhaal. Uiteindelijk ook de verzekering voor onze E-Bikes geregeld door het Fietsmannetje, zodat onderhoud en alle service bij eventuele diefstal en/of schade ook via het Fietsmannetje kan worden geregeld. Wij zijn ontzettend tevreden!! Ook op zoek naar een E-Bike? Ga zeker langs bij het Fietsmannetje
Ontzettend leuke zaak. Service en klantvriendelijkheid worden er met hoofdletters geschreven. Ik was niet eens klant maar kreeg spontaan het aanbod geholpen te worden, daar waar menig fietsenmaker in Amsterdam het "door te druk" liet afweten. Zelf de autorit van Amsterdam naar Noordwijk is meer dan de moeite waard om kennis te maken met deze fietsenzaak. En, het het was vandaag de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer dat ik hier was. Jammer dat je maar 5 sterren kunt geven want ze verdienen recht meer!
Heeft me spijtig genoeg enkel verbaal kunnen verder helpen...druk druk druk....maar pakte even tijd...en neen geen gebroken bout?...was niet werkende remmen...wel genoeg remvloeistof..waarvoor bedankt voor vermelding...men kon weinig doen en zoals gezegd...druk druk druk..geen probleem, maar dan kan ik niet zeggen dat het top was voor mij?..niet? Bon ..door de drukte denk ik dat jullie een goede zaak hebben! Maar mij hebt u niet kunnen helpen.
Top fiets ! Tenways zojuist 2e service melding gekregen ! Nou ben ik iemand die nog zelf een band kan plakken ! Maar ook dat is nog niet nodig geweest Dochter 15 fietst nu al 8 maanden, met het gebruik van een 15 jarige op de fiets , en meer dan het vastzetten van de standaard en een schroefje, is nog niet nodig geweest! Dus ook deze servicebeurt durf ik met gemak over te slaan. Zeeeer tevreden!
Een week of 3 geleden mijn Tenways fiets 600pro besteld. Afgelopen vrijdag opgehaald bij het Fietsmannetje. Daar stond hij herenfiets prachtig en helemaal gemonteerd met een bagage drager, dat is gewoon handig, een goed axa slot, breed achterlicht en alle accessoires en gereedschap in een doos. De eigenaar, Peter-Paul, van de fietsenwinkel is zo enthousiast over deze fiets dat je eigelijk het idee krijgt dat hij ‘m helemaal niet wilt verkopen. Eindelijk mag ik een rondje fietsen, …. Wat een fijne fiets is dit! Dan volgt de uitleg, de garantie bepalingen, de service en het onderhoud. Ja ik ben verplicht deze bolide te verzorgen als of ik ‘m te leen heb. Thuis gekomen de tenways van de fietsendrager gehaald. De eerste keer de accu helemaal leeg rijden zei Peter-Paul, en weg was ik! De accu was gelukkig maar half vol, maar na een uur stond er nog 30% op het scherm. Morgen maar weer verder om de accu leeg te krijgen. Als een kind zo blij met deze fiets, en bekijks…. Zeker iedereen vind de kleur licht groen heel bijzonder. Peter-Paul bedankt
Andere fietswinkels zijn voor mij dichterbij. Toch was ik na het eerste telefonische contact overtuigt iets verder van huis mijn Tenways 600pro te kopen. Ik kan alleen maar zeggen: Dat is een hele goede beslissing geweest. Zeer kundig en vriendelijk personeel. Uitstekende service Betrouwbaar! Onze volgende fietsen komen ook weer uit Noordwijk! Bedankt en tot ziens bij de eerstvolgende servicebeurt!
Top uitleg over e-bikes en er wordt de tijd en rust genomen om aan ons de keuze te laten! Een hele aardige en vriendelijke benadering.
Mooie Tenways fiets gekocht, riemaandrijving volautomaat, zo naar de 25km/u zonder te hoeven schakelen, wat een genot fiets weegt maar 19 kg dus geen gesleur om hem op de fietsendrager te krijgen. Fietsmannetje top, goed advies heel goed benaderbaar. Toen fiets klaar was regende het pijpenstelen, Peter-Paul nou dan breng ik je toch ff thuis met de bus ……. Service hoog in het vaandel Puntje met de fiets na de eerste laadbeurt brak de lak weg op het randje van het frame. Melding gemaakt bij Het Fietsmannetje en binnen twee weken stond er een nieuwe fiets klaar …. Daar wordt je als klant nou blij van …. Geen gezeur van de fabrikant Tenways en alle hulp van het Fietsmannetje Aanrader als fietswinkel en een Tenways fiets als ultiem vervoer
Bij het fietsmannetje 2 ebikes gekocht van Tenways. Enorm goed geholpen. Fantastische service en aardige mensen. De fietsen bevallen heel erg goed. Ik heb helaas 2x een lekke band gehad, maar dat werd gewoon als service opgelost. Een aanrader wat mij betreft.
Bijzonder plezierig en vakkundig geholpen en geadviseerd door Peter-Paul bij het aanschaffen van een nieuwe E bike de Tenway CGO800s is besteld nu nog even wachten tot levering.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid