facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsland-Boekel

Fietsland-Boekel

Info

Fietsland-Boekel is een fietsen zaak die al meer dan 15 jaar in boekel gevestigd is.Wij zijn gespecialiseerd in race mtb en elctrische fietsen.Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Adres: Buskensstraat 4, 5427ck Boekel (gemeente)
Telefoonnummer: 0492 324904
Stad: Boekel
Route: Buskensstraat 4
Postcode: 5427ck



op zoek naar gerelateerd: Fietsland Eersel, Fietsenwinkel Uden, Verhoeven Wheels, Fietsland Nederland, Fiets huren Boekel, Gravel Bike Outlet, Fietsen Handel, Fietsenland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gazelle Gazelle 0 meter "Fietsenzaak met werkplaats in Boekel. Elektrische fietsen, Stad- en hybride fie...
De Fietsenmaker Boekel De Fietsenmaker Boekel 405 meter Er is geen betere monteur te vinden. Topman. Rechtdoorzee en betrouwbaar.
Verhoeven Wheels Verhoeven Wheels 1 km Super fijne zaak.we zijn geweldig geholpen bij het uitzoeken van onze fiets. De volge...
Recensies
Fietsland Boekel is het beste adres voor een nieuwe fiets en of onderhoud. Onze eerste fietsen die we er kochten waren van het merk Batavus. Na 2 jaar heerlijk te hebben genoten was het tijd om ze in te ruilen. De 2 nieuwe fietsen waren geleverd en we begonnen helaas met negatieve ervaringen. Niet de schuld van de geweldige fietsfamile in Boekel maar van de fabrikant. Zoiets kan gebeuren maar het gaat erom hoe het wordt opgelost, de fabriek was hier iets minder behulpzaam in. En bij Fietsland Boekel kunnen ze het naar tevredenheid oplossen wel. We hebben nu weer 2 nieuwe Batavus fietsen en zijn dik tevreden. Wat een service, aandacht, begrip en betrokkenheid. Voor ons verdienen ze een dikke 10 en hebben ze aan ons klanten voor het leven. Ga zo door Toppers!!!!
Hier een fiets gekocht via marktplaats. Van tevoren nog gevraagd of die er zeker is zodat ik niet voor niks op en neer kom. Kom ik hier blijkt ie een week eerder al verkocht. Lekker bezig mannen.
Op zoek naar een Scott mountainbike via internet terecht gekomen bij deze dealer. Echt ouderwets goed geholpen dwz vriendelijk, aandacht voor de klant, geduld, interesse, vakbekwaam en goed advies. Dus gekocht ! Door de lichaamsmeting een fiets op maat en dus heerlijk door de bossen rijden zonder last. Complimenten
Wij hebben regelmatig een fiets nodig voor onze uitzendkrachten. Fietsland levert een goede kwaliteit voor een nette prijs!
Vakkundig en vriendelijk en altijd bereid mee te denken. Super fietsen en alles wordt zo veel mogelijk op je afgestemd. Topwinkel!
Heel erg vriendelijk en professioneel geholpen door eigenaar Twan bij de aankoop van een Scott MTB. Zelden ervaar ik nog dat er echt tijd wordt genomen om je goed op de fiets te zetten, alles uitgelegd te krijgen en goed en eerlijk advies wordt gegeven. Mooi om de liefde voor het vak terug te zien bij Fietsland en ik rijd er graag vanaf Amsterdam naar toe voor een beurtje. Heel erg blij met de service en de mtb! Dank Twan en Fietsland!
Afgelopen vrijdagavond voor de eerste keer Fietsland Boekel binnengelopen voor de aanschaf van een mountainbike. Ik werd meteen vriendelijk te woord gestaan en alles werd opgemeten om de juiste maat van de fiets te bepalen. Na een nachtje te hebben erover nagedacht ben ik zaterdagochtend teruggegaan om de fiets te kopen. S 'middags om 15:00 uur stond de fiets al klaar en werd alles uitgelegd. Tenslotte werd er ook nog meegeholpen om de fiets op de fietsdrager van de auto te plaatsen. Top service en ik kom hier zeker vaker terug! Oh ja, en de mountainbike fietst heerlijk!
Tijdens een fietstocht binnen- en buitenband stuk. Binnen 15 minuten nieuwe banden, en we kunnen weer verder. Super snelle service
Samen met een vriend van mij op zoek gegaan naar een goede race fiets. Via familie hierheen gestuurd en in één woord: super. Hele goede service, heel het postuur werd opgemeten en de fiets ging niet mee behalve als hij perfect paste. Tot snel.
Wij vinden fietsland top en kopen onze fietsen er altijd omdat het vertrouwen in de fam ,Donkers er altijd is geweest. Goede service goede uitleg gewoon Top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid