facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsen van Stenis

Fietsen van Stenis

Info

Fietsen van Stenis is een fietsen speciaal zaak voor nieuwe en gebruikte fietsen accesoires, onderdelen en fiets kleding

Adres: Rijksstraatweg 80, 7231AH Warnsveld
Telefoonnummer: +31575523105
Stad: Warnsveld
Route: Rijksstraatweg 80
Postcode: 7231AH



op zoek naar gerelateerd: Fietsenmaker Warnsveld Dreiumme, Fiets reparatie Zutphen, Fietsenwinkel Vorden, Fietsenwinkel Hengelo GLD, Fietsenwinkel Zutphen Lunettestraat, Fietsenwinkel Apeldoorn, Addink Zutphen fietsen, The Bike Store
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sies Factory Sies Factory 131 meter Sies Factory (www.siesfactory.nl) is een atelier voor handgemaakte accessoires en dec...
zeepmallen zeepmallen 288 meter www.zeepmallen.nl is een webwinkel met ruim 1000 hobbyartikelen. Voor verschillende h...
Belo Mundo Belo Mundo 495 meter Belo Mundo is een reizend festivalzaakje gespecialiseerd in vooral kleurige handgemaa...
Shoeby Warnsveld Shoeby Warnsveld 1 km Mooie overzichtelijke winkel met leuke kleding voor Dames Heren en kinderen
Recensies
Prima service. Lekke band werd a la minute gerepareerd. Kon er op wachten. Prima fietsbedrijf. Kan ik iedereen aanraden!
Fiets ter reparatie gebracht en tot 2x toe verteld wat de wensen waren. Was geen probleem, kwam in orde. Meneer had het echter veel te druk met zijn computer want ook zijn klantvriendelijkheid liet veel te wensen over. Ronduit onbeleefd. Na de reparatie bleek bij thuiskomst dat dus maar een kwart van de reparatiewensen uitgevoerd was tegen toch een fiks bedrag. Dit soort fietsenmakers kunnen we wel missen. Dit was eens maar nooit meer.
Slecht, slecht, slecht en nog eens slecht! Zaterdagochtend mijn twee weken oude fiets gebracht volgens afspraak. Er zat een slagje in het wiel en hij schuurde wat, dit zouden ze repareren. Als je een afspraak maakt ga je er vanuit dat de fiets op de zelfde dag evt. een dag daarop klaar is. Ik zou een appje krijgen als de fiets klaar zou zijn. Geen appje op zaterdag ontvangen en ook niet op dinsdag. Dinsdags rond half 6 maar even gebeld hoe het met de fiets er voor stond. Volgens degene die ik aan de telefoon had kon de fiets elk moment klaar zijn, dus ik kon het appje elk moment ontvangen. Dus niet! Woensdag nog steeds geen bericht van de fietsenmaker. Later in de middag maar weer even naar ze gebeld. De fiets was net klaar, dus ik kon hem ophalen. Ben meteen de fiets op gaan halen. Er zat een kleine slag in het wiel en hij schuurde wat bij de spatborden, dit had ik tegen de fietsenmaker gezegd. Ik haalde hem op, het slagje was eruit maar wat ze met mijn kettingkast hadden gedaan, geen idee. Allereerst moest ik betalen en zelf de fiets tussen alle fietsen uitprutsen. Vervolgens wilde ik weg fietsen en mijn fiets schuurde en maakte een lawaaigeratel dit had de hij absoluut niet toen ik hem bracht. Meteen terug met mijn twee weken oude fiets, ze zouden het nog wel even nakijken. De fiets had er al 3 dagen gestaan, en nu moest hij nog even nagekeken worden, terwijl ze hadden gezegd dat hij klaar was. Vond ik heel vreemd. Fiets nagekeken door een medewerker en Van Stenis zelf. Uiteindelijk kreeg ik de fiets schurend en wel terug zij konden er niks aan doen. Hun uitleg dat komt omdat het bij deze fiets past, de ketting kan niet afgesteld worden, maar mijn kettingkast schuurt nu enorm en dat deed hij niet voordat ik hem bracht. Waarom in vredes naam hebben zij er zelf aan lopen PRUTSEN terwijl er niks aan gedaan kan worden! Ik ben niet meer welkom bij deze fietsenmaker omdat ik vind dat hij ZEER ondeskundig is. Op weg naar huis merkte ik dat mijn versnelling het ook niet meer deed. Hij heeft mijn E-shifter ook nog eens gemold. Ben echt zeer ontevreden en dit heb ik ook geuit. Deze fietsenmaker verkoop dure en luxe E-bikes maar heeft er echt 0,0 % verstand van. Als je je fiets echt gerepareerd wil hebben, ga alsjeblieft naar een andere ECHTE vakman!
Goed geholpen. Vriendelijke mensen en mooie zaak!
Gewoon oplichters!!! Kom je om een afspraak te maken voor een beurt van je fiets, loopt hij gelijk even mee naar buiten met een apparaatje dat je fietsketting kan meten en roept gelijk dat de ketting vervangen moet worden? Fiets was net een jaar oud. Het is bekend dat hier buitensporig vaak onderdelen vervangen moeten worden op je fiets. Wees gewaarschuwd.
Stenis biedt goede kwaliteit, prijs & service. Wij wonen al een poosje niet meer in Warnsveld, maar voor de reparatie van onze elektrische fietsen komen we graag even terug.
Zonder reservering een fiets huren is niet handig, alles op. Paar leenfietsen gekregen voor een special prijs. Zo toch nog lekker kunnen fietsen door de omgeving van Zutphen. Super service en vriendelijk personeel.
Twee keer een tweedehands fiets gekocht de eerste werd gestolen. Voordeel is dat de fietsen eerst worden nagekeken voordat ze in de verkoop gaan. Zo heb je voor een leuke prijs een prima fiets. Op Marktplaats zijn ze meestal duurder!
Top service. Wij hebben hier een bakfiets gekocht. Na enkele weken liepen de trappers wat aan. Zonder problemen kosteloos gerepareerd. En een leenfiets mee. Goede service!!!
Onlangs electrische fietsen gehuurd om de omgevimg te verkennen. We kregen prachtige fietsen mee. Fietsten heerlijk en een groot bereik. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid