facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsen brommers en oudijzer

Fietsen brommers en oudijzer

Info

gevraagt oudijzer accu,s brommers fietsen slooptauto,s



"Verkoop van tweewielers en accesoires.Reparatie en onderhoud"
Adres:
Stad: Hoogkarspel


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 16:00
Dinsdag: 13:00 - 16:00
Woensdag: 13:00 - 16:00
Donderdag: 13:00 - 16:00

Recensies
leuk bedrijf als jezelf niks van fietsen afweet hij kon vanaf de toon ballie al zien dat men ketting versleeten was / tandwielen 3 maanden tereug net vervangen kwam ie aanzetten met een spacer profiel jaah meneer kijk maar ketting staat slap klopt ik heb een onder spanner en een arm de men ketting verzet naar een andere as begreep het na 3x uitleggen nog niet dat ik aleen voor een voorlamp kwam klasiek gevaletje van ooit s een cursus gedaan en door mederen op informatie van 40 jaar oud hele bijzondere winkel gericht op mensen die nog in slangen olie trappen
Prachtige fiets thuis bezorgt gekregen door Besseling koeriers diensten bv. Molenaars tweewielers Centrum heeft de fiets keurig compleet en beschermt mee gegeven gewoon Top. Ik ben er heel blij mee.
Top service! Vorige week woensdag 4/3 was ik onderweg naar molenaars voor een servicebeurt en kreeg ik een halverwege klapband met de fiets.. balen natuurlijk maar heb hun opgebeld met de vraag of ze de fiets konden ophalen, was geen probleem, zo maakte we een afspraak dat ze de fiets vrijdag zouden ophalen en die dag gemaakt zou worden! Door werk en andere omstandigheden vergat ik zelf iedere keer de fiets te halen en tot mijn grote verbazing stonden zij vanochtend woensdag 11/03 onverwachts met een gemaakte fiets weer voor de deur! Al met al een hele blije klant hier!
Deze rijwielhandelaar had als enige nog e-bike Gazelle Orange C8 HMB Connect op voorraad, en nog wel tegen superscherpe prijs. Op 30/4/2020 besteld en op afgesproken datum gratis keurig afgeleverd in Amsterdam. Telefonische informatie transparant en vakkundig. Beveel dit bedrijf van harte aan. Bedankt Jacob Vaas en team!
Zeer tevreden over . Hebben twee Gazelle Chamonix E bikes gekocht en onze oude E bikes ingeruild ,heel goed geholpen door de verkoper.
In het verleden werd ik door Jacob altijd goed geholpen met mijn glimmende Aprilia scooter. Ook nadat hij van een eerdere werkgever overstapte naar Molenaar bleef hij dit voor mij in de fietsenzaak doen, ondanks toen in iedergeval beperkte spullen voor scooters ging ie toch elke keer weer voor me aan de gang en was mijn gekoesterde italiaan in goeie handen. Momenteel staat de Aprilia al een tijdje veilig opgeslagen in de garage dus kom ik eigenlijk niet meer voor onderhoud, maar dit komt doordat de scooter stil staat en niet door Molenaar. Succes heren
Super blij met m’n nieuwe Gazelle. Super fijn ondanks de crisis geholpen. Proefrit kunnen maken en kenteken thuis gestuurd gekregen. Heel fijne zaak om op te kunnen vertrouwen. Coen Vaas super bedankt voor je hulp hier allemaal mee. Kan iedereen jullie aanbevelen
Weer goed geholpen door de heren. Weer een nieuwe fiets bij ze besteld.
Molenaars tweewielers repareert en verkoopt niet alleen fietsen. Tot mijn grote geluk is mijn Citta hier binnen een dag gerepareerd tegen een heel gunstig bedrag. Erg handig dat je via een sms op de hoogte wordt gesteld dat de reparatie klaar is. Goede zaak!!
Leuke niet al te grote fietsenzaak. Men neemt de tijd voor je, en komt met goede suggesties. Parkeren kan op het Raadhuisplein, op 50 meter afstand. Voor reparaties kun je het beste een afspraak maken. Ook goede website, wat je daar ziet, staat meestal ook in de winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid