facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsen Berry Bikes

Fietsen Berry Bikes

Info

Voor ieder type fiets ben je bij ons aan het goede adres en dit tegen een zeer scherpe prijs! Natuurlijk staan wij ook klaar voor al uw reparaties!

Geschiedenis

Berry bikes bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. Eigenaar Berry Tomassen begon de fietsenwinkel in Valkenswaard op 1 April 2006 en heeft zijn zaak inmiddels flink uitgebreid. Door de jaren heen is zowel de oppervlakte van de winkel groter geworden als het aantal medewerkers. Dit komt mede omdat wij service erg belangrijk vinden.
Onze service bestaat onder andere uit;

*Doordat wij grootte partijen kopen hebben wij altijd de beste prijs voor fietsen en accessoires.
*Wij hebben doorgaans van iedere type fiets minstens een model in de aanbieding.
*Ophaalservice in heel de regio
*Gratis servicebeurt bij aankoop van een nieuwe fiets.
*De koffie staat altijd klaar met iedere dag een verse krant.
*Reparatie binnen 24h.Op een kleinigheidje kan u vaak wachten!
*Bij reparatie altijd een vergelijkbare leenfiets.
*Gratis parkeerplaatsen recht voor onze deur.
*Het leukste en grappigste personeel!!!!!!!!!!!



"Berry bikes bestaat inmiddels al meer dan 15 jaar. Eigenaar Berry Tomassen begon de fietsenwinkel in Valkenswaard op 1 April 2006 en heeft zijn zaak inmiddels flink uitgebreid. Door de jaren heen is zowel de oppervlakte van de winkel groter geworden als het aantal medewerkers. Dit komt mede omdat wij service erg belangrijk vinden.Onze service bestaat onder andere uit;*Doordat wij grootte partijen kopen hebben wij altijd de beste prijs voor fietsen en accessoires.*Wij hebben doorgaans van iedere type fiets minstens een model in de aanbieding.*Ophaalservice in heel de regio*Gratis servicebeurt bij aankoop van een nieuwe fiets.*De koffie staat altijd klaar met iedere dag een verse krant."
Adres: Molenstraat 57, 5554JN Valkenswaard
Telefoonnummer: 040 201 8890
Stad: Valkenswaard
Route: Molenstraat 57
Postcode: 5554JN


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Fiets Valkenswaard, Berry Bikes openingstijden, 2e hands fietsen Valkenswaard, Bike Totaal Valkenswaard, Fietsenwinkel Valkenswaard, Profile Valkenswaard, PITT fietsen, Berry Bikes Reviews
Recensies
Altijd al goede service en goed advies gekregen. Zojuist helemaal, toen ik zaterdag om 15.45u met een kapotte ketting binnen kwam vlak voor de vakantie, maar voor 16u liep ik alweer met een gerepareerde naar buiten.
Met mijn oude buurvrouw voor haar fiets hier naar toe gegaan nadat anderen haar pas over weken wilden helpen. Bij Berry Bikes konden we meteen terecht. Binnen 5 minuten was t probleem verholpen en werden we zonder kosten gemaakt te hebben weer heen gestuurd. Super service!
Ik stond in België met een lekke band van mijn fiets op zaterdagmiddag 4 uur.Toen ik naar Berry Bikes belde kon ik ondanks dat het bijna weekend was, meteen langs komen om hem te laten maken. Klasse wat een service. Bedankt.
Een ratelende schijfrem werd vandaag voor me afgesteld waardoor het probleem was opgelost, en dat als extra service zonder kosten in rekening gebracht te krijgen. Mijn dank
Fietsdisplay werkte niet op de fiets! Ik kon direct langskomen! Op de zaterdagmiddag geweldig geholpen! Dank aan Stijn!! Schade aan de fiets ook nog vakkundig weggepoetst!! Gratis !! Top service! Dank dank dank!!
Heel fijn geholpen..een lekke achterband wil je niet als je nog 10 km naar de camping moet fietsen..hartelijk dank..top zaak Groetjes Joop en.Cora uit Medemblik
Verschillende fietsen bij Berry Bikes gekocht. Kundig, goede service, meedenkend en rustig de tij nemend. Super tevreden!
Prima zaak waar je een nieuwe e-bike kunt kopen en uitproberen. Je krijgt een persoonlijk en goed advies en duidelijke uitleg over de bediening van de e-bike. Ik geef Berry Bikes 5 sterren!
Klantvriendelijk en hebben erg snel tijd voor je om je te helpen. Een beurt of reparatie is snel gedaan!
Wij komen uit Medemblik en zij Joop & Cora. Werd snel geholpen met een lekke band. En tevens een lekker bakje koffie aangeboden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid