facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsdomein

Fietsdomein

Info

Fietsdomein - Sterk in service en voor onbezorgd fietsplezier.

Geschiedenis

Welkom bij Fietsdomein, voor onbezorgd fietsplezier.

Bij ons staat service hoog in het vaandel. Wilt u een nieuwe fiets of tweedehands, elektrisch, sportief, kinderfiets of stadsfiets kopen?
Dan krijgt u bij ons zeer zeker de volle aandacht.

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw mooie fiets, een fiets die precies is afgestemd op uw wensen, maar ook diegene welke voor u de juiste is wat betreft houding en maat.

Ook hebben wij een heel breed assortiment fietsaccessoires en fietskleding. Voel u welkom om heerlijk rond te kijken of samen met één van onze medewerkers de juiste producten uit te zoeken.

Natuurlijk bent u ook voor reparaties van harte welkom, met onze deskundige en vakbekwame medewerkers kunnen wij bijna elke fiets repareren. En wij bieden u een fietsverhuur service aan!

Wij hebben ruime parkeergelegenheid en mocht het gebeuren dat u even moeten wachten, er is altijd koffie, thee en chocolademelk.

Tot ziens bij Fietsdomein.

Adres: Zandweg 4, 3962 EC Wijk bij Duurstede
Telefoonnummer: 0343 594 000
Stad: Wijk bij Duurstede
Route: Zandweg 4
Postcode: 3962 EC



op zoek naar gerelateerd: Elektrische fiets huren Wijk bij Duurstede, Fietsenwinkel Doorn, Tandem huren Wijk bij Duurstede, Van de Berg Doorn, Fietsenwinkel Veenendaal, Fiets huren Amerongen, Banierhuis Houten, Fiets en Sport van den Berg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gazelle Gazelle 943 meter
M3F Sport M3F Sport 991 meter Een mobiel, lichtgewicht trainingsstation. Ideaal voor het geven van (small) group le...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid