facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsboetiek Bunnik

Fietsboetiek Bunnik

Info

Fietsboetiek Bunnik is een fietsenwinkel in Bunnik (Utrecht) die bekend staat om betrouwbare service en een ruim fietsassortiment.

Adres: Molenweg, 46, 3981 CC Bunnik
Telefoonnummer: 030-2451793
Stad: Bunnik
Route: Molenweg, 46
Postcode: 3981 CC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gazelle Gazelle 358 meter Als inwoner van Houten heb ik de zaak van Sjaak Koster niet direct naast de deur, maa...
Recensies
Vandaag stond ik in Bunnik met onverwacht een lege accu van mijn e-bike. De oplader lag thuis, ruim 20 kilometer verderop. Fietsboetiek Bunnik kon mij gelukkig helpen en heeft de accu kosteloos opgeladen met een aanwezige oplader. Top deze service! Nogmaals dank!
Sinds Fietsboetiek in Bunnik zit klant geweest, onder het motto steun de lokale ondernemer. Vandaag echter een zeer slechte ervaring. Voor de 3e keer het foute tandwiel voor de MTB meegekregen. Kan gebeuren, alhoewel ik ongetwijfeld liet merken er niet blij mee te zijn en daarom het goede tandwiel ondertussen online had besteld. Blijkbaar was dat tegen het zere been, want in plaats van zoeken naar een oplossing werd hier zeer onvriendelijk en agressief op gereageerd. Jammer, maar voor mij was dit de laatste keer...
Vandaag onderweg brak m'n ketting. Al was het bijna sluitingstijd..ik werd vriendelijk, snel en vakkundig geholpen. De kosten waren goed behapbaar gezien de materialen en de tijd die het heeft gekost. Zeer tevreden.
Vanmorgen op weg naar mn werk op mijn 3 maanden oude fiets, vloog opeens mn linker crank er af. Teruggelopen, verloren onderdelen gezocht en gevonden, Daarna op mn klikschoentjes doorlopen richting Utrecht. Hoewel voor 0900, stond de deur hier al open, en ben ik direct en snel geholpen, met een lach en een goed advies! Als ik in Bunnik woonde, was dit mijn vaste winkel geworden, aanbevolen!
Tijdens een fietstocht ratelde mijn achterwiel opeens van mijn speedbike en kon ik niet verder. Deze fietsenmaker was gelukkig dichtbij en wilde mij voor lunchtijd nog wel helpen. Hij kende mijn Diore XT remsysteem en had het zo los. Remschoentje tot metaal versleten. Had geen enkele last hiervoor, dus verrassend voor mij. Maar gelukkig verder niets aan de hand en fiets nu door met nieuwe schijfjes. Dank voor de snelle en vakkundige hulp.
Zeer slechte service, Versnellingen waren na het vervangen van mijn ketting niet goed afgesteld, toen ik vroeg of ze er weer naar konden kijken was er na een paar uur amper wat verbeterd.. Erg jammer
Wat een service!! Zo vriendelijk en behulpzaam! Voorbeeld voor veel andere zaken.
Erg tevreden over deze zaak. Professioneel, vriendelijk en snelle service!
Na reparatie versnelling niet juist afgesteld en ketting niet gespannen. Prijs van de reparatie was redelijk.
Zeer fijne winkel! Klein, maar een mooi assortiment, zeer vriendelijk en kundig personeel eigenaar?.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid