facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fiets Voetveer Eijsden-Ternaaien

Fiets Voetveer Eijsden-Ternaaien

Info

Veerpont over de Maas tussen Eijsden (NL) en Ternaaien (B).

Adres: 't Bat 9, 6245 BM Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: 0653350123
Stad: Eijsden
Route: 't Bat 9
Postcode: 6245 BM



op zoek naar gerelateerd: Lanaye, Voetveren, Bac Cramignon, Veer Ochten, Overzet Maas Limburg, Pont veer, Voetveer Grevenbicht, Pontjes
Recensies
Een leuke onderbreking tijdens een fiets- of wandeltocht €1,20 Jun 2023.
Ooit stonden we aan de Belgische zijde tevergeefs te wachten op de pont. Die bleek uit de vaart te zijn genomen, ZONDER dat de schipper dit op Facebook en/of de website had vermeld. Wij waren op de fiets zodat "het leed" te overzien was, maar voor de wandelaars was dit heel vervelend. 1 ster was toen 1 te veel geweest. Gelukkig was vandaag alles normaal en bracht de schipper ons veilig naar de Eijsdense kant. 5 sterren voor deze prachtige veerdienst.
Mooie onderbreking van de fietstocht langs de Maas. Kosten €1,20 pp incl. fiets.
Zeer fijne pont om rondje Maastricht te wandelen.
Plezierig boot oversteekje van de maas ,daarna een rustig fiets uitje over het eiland. Echt genieten, ook van de wandeling langs het water.
Prima om een rondje te fietsen. Maastricht-Lanaye-Eijsden-Gronsveld-Maastricht Let op vaarschema èn zorg dat je cash geld bij je hebt. Aan beide oevers mogelijkheden tot versnaperen!
5 sterren voor de veermannen! Vriendelijk en ook al is de twee maal daagse pauze bijna aanstaande, toch bereid met een lege boot 2 eenzame fietsers op te halen.
Handige pont voor fietsers en wandelaars. Kost 2,40 euro per fietser.
Ik ben gek op pontjes, zo leuk dat je hier van Nederland naar België vaart.
Voor 1,2 euro kan je gebruik maken van dit pont.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid