facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fiets-Fun

Fiets-Fun

Info

Fiets-Fun biedt op het gebied van fietsvakanties de mooiste bestemmingen en de beste accommodaties.

Geschiedenis

Fiets-Fun fietsvakanties zijn er in Nederland, Denemarken, Spanje, Frankrijk en Italië. U fietst van camping naar camping en verblijft in compleet ingerichte 'De Waard' tenten.

Een aantal van deze trektochten kunt u ook in het voorseizoen fietsen, waarbij u in plaats van in tenten heerlijk comfortabel in huisjes verblijft. De "Fietsen & Huisjes" arrangementen zijn er in Denemarken en in Frankrijk.

Ook voor 2018 zijn er weer "Fietsen & Hotels" arrangementen; het aanbod bevat reizen in België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Denemarken en Italië. Voor de avonturiers zijn er natuurlijk de Wereldbestemmingen in Indonesië; voor wie van fietsen houdt maar ook de wereld wil ontdekken!

Adres: de Pol 36, 9321 VD Peize
Telefoonnummer: 050-5034171
Stad: Peize
Route: de Pol 36
Postcode: 9321 VD



op zoek naar gerelateerd: Fiets camping Frankrijk, Fietsfun Loire, Fiets camping, Fietsvakantie kamperen bagagevervoer, Fiets huren Landclub Ruinen, Fietsen in Friuli, Fietsen Nederland, Fietsen in de Dordogne ervaringen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid