facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FierVitaal

FierVitaal

Info

Wil jij een gezonde balans tussen voeding en gewicht?
Trots zijn en lekker in je vel zitten? Ook jij kunt het, ik help je graag!



"FierVitaal kan jou helpen weer een gezonde balans te vinden tussen voeding en gewicht. Dat dat prima samengaat heb ik inmiddels geleerd. En dat wil ik jou ook leren! Zelf geloof ik niet in sprookjes, maar ik ben wel van mening dat als je iets wilt bereiken, je er hard voor moeten werken. Er is altijd een weg naar je uiteindelijke doel. Dat dat niet altijd makkelijk is, is geen geheim, maar ook jij kan het. Ik help je graag!"
Adres: Armstrongerf 20, 6074EP Melick, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0610747066
Stad: Melick
Route: Armstrongerf 20
Postcode: 6074EP


Recensies
Ik ben op 27 januari met Powerslim bij Linda begonnen en heb nu al mijn streefgewicht van min 21 kg gehaald. Natuurlijk had ik zelf ook de wil om af te vallen maar Linda's enthousiasme werkte ook aanstekelijk en ik kon met al mijn vragen bij haar terecht. Al moet ze iets 10x uitleggen: ze blijft enthousiast. Ze stimuleert en motiveert: kortom een topcoach!!! Ik kijk er naar uit om nog een jaar met haar samen te werken om te leren in balans te blijven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid