facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fier Bussum

Fier Bussum

Info

Fier is een vergader- en evenementenlocatie met een bijzondere geschiedenis, in een uniek fort.



"Fier is een locatie met een bijzondere geschiedenis, in een uniek fort. Op zoek naar een bijzondere locatie? Fier biedt alle voorzieningen om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Daarnaast is Fier een officiële trouwlocatie en de plek voor maatschappelijke en culturele activiteiten."
Adres: Doctor Abraham Kuyperlaan 1A, 1402SB Bussum
Telefoonnummer: 035 6916 788
ln.mussubreif@ofni
Stad: Bussum
Route: Doctor Abraham Kuyperlaan 1A
Postcode: 1402SB



op zoek naar gerelateerd: vernissage bussum, nanny blank vernissage, vernissage bussum openingstijden, agenda vernissage bussum, vernissage bussum jamsessie, vernissage bussum parkeren, fort werk iv bussum, dr abraham kuyperlaan 1a bussum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vernissage Vernissage 17 meter Fier is een locatie met een bijzondere geschiedenis, in een uniek fort. Op zoek naar ...
Olijfolie proeven Olijfolie proeven 333 meter Leer olijfolie proeven als een professional �
The Spot The Spot 923 meter Altijd gezellig!! Er wordt veel gedanst. Wat ouder publiek
Polska Impreza w Holandii Polska Impreza w Holandii 923 meter POLSKA PARTY organizuje imprezy dla Polonii w różnych miastach w Holandii
Polska Spot Polska Spot 923 meter Disco
Recensies
Op 26 mei 2023 zijn wij getrouwd bij Fier Bussum. Bij ons eerste rondje op het terrein waren we al verkocht. Door de verschillende locaties op het terrein heb je mogelijkheid om je op de dag zelf te verplaatsen. Wij hebben heerlijk geborreld in de Forttuin, het diner in de Poterne en een knalfeest in de Loods. Het personeel is vriendelijk en we hebben ons op de dag zelf geen zorgen hoeven maken. Alles was tot in de puntjes geregeld. We hadden een fantastische trouwdag!
Tijdens de toptrouwlocatie dagen kwamen wij als eerste bij Fier. We waren meteen verkocht, wat een prachtige locatie! Zoveel sfeer! Ook ideaal dat het bij slecht weer ook mooi is, dan zouden we de poterne fort gang gebruiken voor diner of ceremonie. Het contact verliep verder heel prettig en op de dag zelf verliep alles gestroomlijnd. Ook weddingplanner Isabelle die we vanuit de locatie toegewezen kregen is een topper. Dat geldt overigens ook voor het andere personeel. Heel blij met de keuze voor onze dag!
Fier Bussum was de eerste trouwlocatie die wij hebben bezocht en waren gelijk verkocht en hebben ook niet meer verder gekeken! Prachtige locatie waarbij alles op 1 plek zit. Wij zijn daar 3 weken geleden getrouwd en hebben een fantastische dag gehad. Echt een aanrader!
Super mooie locatie en een geweldig team van enthousiaste mensen die hier je bruiloft of feest tot iets geweldigste maken!
Op 9 juni 2023 zijn wij getrouwd bij Fier Bussum. Na een eerste blik op het terrein wisten we al zeker dat dit onze trouwlocatie zou worden! Een prachtige locatie met veel mogelijkheden voor jong en oud, enthousiast en hardwerkend personeel én een fantastische weddingplanner Isabelle!. Er wordt gedacht in mogelijkheden en alles wordt tot in de puntjes geregeld. Oftewel; een echte aanrader als je op een prachtige locatie wilt trouwen.
22 mei zijn wij getrouwd bij Fier Bussum. Al na een paar stappen op het terrein was voor ons duidelijk dat we daar wilden trouwen! Wat een geweldige locatie, al het groen, de tent, we zagen onszelf al helemaal staan. Ook de mogelijkheid om bij slecht weer naar binnen te kunnen gaf rust dat het hoe dan ook goed kwam. Tijdens de voorbereidingen hadden wij fijne gesprekken met de mensen van Fier. En wat onze wensen ook waren er werd mee gedacht om deze mogelijk te maken! Gelukkig voor ons zat alles mee en hadden wij een stralende dag en konden wij ons feest buiten vieren. Wat een extra feestelijk tintje gaf aan onze dag was dat de bediening van Fier enorm behulpzaam en vriendelijk was. Ook nu deden ze weer erg hun best om alles naar onze wensen te verlopen. Echt top, wij hebben een fantastische dag gehad en denken er met heel veel plezier aan terug! Ruud & José
Fier Bussum was onze trouwlocatie. Wat hebben wij hier een geweldige dag gehad! Echt een prachtige locatie en alles was tot in de puntjes goed geregeld. Dankjulliewel!!
In mei 2022 zijn wij getrouwd bij Fier Bussum. Samen met Isabelle hebben wij onze bruiloft goed kunnen plannen. We hebben de dag van tevoren doorgesproken en er is duidelijk afgesproken wie wat regelt. Een groot pluspunt van Fier vonden wij dat je de gehele locatie voor jezelf hebt. Ook bij slecht weer kun je uitwijken naar verschillende binnenlocaties. En met de historische gebouwen op het terrein wordt het sowieso mooi! De trouwdag zelf verliep soepel en Fier heeft goed met onze wensen rekening gehouden. We hebben een geweldige dag gehad!
Geweldige locatie voor een feestje of een bruiloft. Goede bediening en stijlvol aangekleed. Helaas wel enige beperking m.b t. het volume wat een live band mag genereren volgens de eigenaars waardoor het geluid niet helemaal goed was of wellicht is dit dan weer juist de beperking van deze locatie.
Prachtige locatie, alleen de gekozen bodembedekking in de tent onhandig en het feit dat er geen muziek gedraaid mag worden op een feestlocatie is begrijpelijk maar niet handig natuurlijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid