facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fides Wonen

Adres: langeweg 10, 3241 ka Middelharnis
Telefoonnummer: 0187-890400
Stad: Middelharnis
Route: langeweg 10
Postcode: 3241 ka


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Oost West Wonen, Te koop Oost West Wonen, Oost West Wonen reparatie, Oost West Wonen inschrijven, Oost West Wonen nieuwbouw, Oost West Wonen huuraanbod, Oost West Wonen vacatures, Sociale huurwoning Ouddorp
Recensies
Slechte service. Kamp al sinds 14 september 2017 met lekkage van de schoorsteen en het is nog altijd niet opgelost! Het water loopt gewoon langs de slaapkamermuur. Pas geleden de "opzichter " langs geweest toen de zon scheen en melde geen lekkage te zien. Foto's al geruime tijd opgestuurd via de mail. Ik ben er net als vele andere helemaal klaar mee. We betalen allemaal de volle mep aan huur en bij de woningbouw vinden ze het wel best zolang hun het geld maar krijgen.
Tsja wat zal ik zeggen. Ze maken Beloftes en komen ze niet na. Stellen eisen die ongegrond zijn. Ze laten je betalen voor grond waar je geen hek omheen mag zetten maar wat je wel moet onderhouden. Ze bouwen dossiers op met hun bevindingen om je eruit te zetten zodat ze asielzoekers in de huizen kunnen plaatsen. Overigens zijn de huizen en appartementen erg gehorig en is er geen sprake van privacy. Met de woningmarkt deze tijd mag je blij zijn dat je een huis hebt wat de woningbouw in een bepaalde machtspositie zet die ze flink misbruiken. Deze organisatie zou de belangen van huurders voor op moeten stellen i.p.v. hun eigen belang. Zeker met het passend toewijzen slaan ze de plank flink mis. Met urgentie kom je alsnog niet aan een woning tenzij je mee doet aan hun vriendjespolitiek.
ik herken me helemaal niet in de reviews! misschien dat het uitmaakt welke opzichter/huismeester je hebt? ik krijg altijd binnen een dag antwoord op een mail en ook voor reparaties word er altijd snel een bon gemaakt. ik heb best regelmatig een reparatie verzoek, vanmorgen mailde ik over een verstopping, ik had binnen één minuut een bon en een 2 uur later stond de ontstopper voor de deur.
Slechter dan dit gaat het niet worden. Al 3 jaar moet er iets gerepareerd worden en behalve 'We komen hier binnenkort op terug' krijg je geen reactie.
Met vriendelijkheid en persoonlijke betrokkenheid zit het goed in elkaar bij hen. Ik hoop net als vele anderen dat er binnenkort iets beschikbaar komt op de overspannen huizenmarkt. Voor de medewerkers daar, blijf deze betrokken service volhouden
Wat een verschrikkelijke verhuurder! Reparatieverzoeken worden nooit serieus genomen of je mag 4x bellen voordat je überhaupt een reactie krijgt. Als het meezit mag je ook nog eens 3x mailen. Ze houden je nergens mee op de hoogte, maar zodra je je huur storneert bellen ze de volgende dag. Zodra je dan aangeeft dat je liever hebt dat ze wat met je verzoeken/klachten doen word je huid vol gescholden en gedreigd met een incassobureau! Zelfs in deze krankzinnige woningmarkt zou ik geen huis meer huren van deze ballentent
Vooralsnog heb ik alleen maar positieve ervaringen met deze woningbouwvereniging en ik woon al 23 jaar in verschillende woningen van hen. Klachten worden netjes afgehandeld!!!! Huizen worden goed onderhouden!!!!
Lekkage gehad in de keuken dus mijn laminaat vloer was niet goed meer. Maar prima opgelost een prachtige plavuizen vloer er voor terug gekregen. Oost West Wonen TOP!!!!!
Sinds dat het Oost West Wonen geworden is, Vindt ik de service heel slecht geworden ook qua onderhoud en als er iets kapot is moet je zo vaak bellen en het duurt dan ook nog eens heel lang voordat er iets gemaakt wordt. Hun beloven vaak terug te bellen en ook dit gebeurt vaak niet. Sommige personeelsleden zijn niet de vriendelijkste. Ook als je huur iets te laat binnen is dan blijven hun je heel vaak bellen. Toen het nog Fidus Wonen was toen was alles beter en vriendelijker.
Wordt wel geluisterd maar niks met je klacht gedaan .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid