facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fidelity Bruidsmode Friesland

Fidelity Bruidsmode Friesland

Info

Fidelity Bruidsmode Friesland is gevestigd in de plaats Burgum, gemeente Tytsjerksteradiel tussen Leeuwarden, Dokkum, Drachten en Heerenveen.. Sinds 1994 zijn wij uitgegroeid tot één van de drukst bezochte bruidszaken van Friesland.

Geschiedenis

Met deze site, willen we jou als aanstaande bruid, graag informeren over wat Fidelity voor jou kan betekenen.

Fidelity Bruidsmode is gevestigd in de plaats Burgum, gemeente Tytsjerksteradiel in de nabijheid van Drachten. Sinds 1994 zijn wij uitgegroeid tot één van de drukst bezochte bruidszaken van Friesland.

Met een collectie van ruim 300 bruidsjaponnen, hebben wij ruime keuze in allerhande merken, stijlen, kleuren en prijsklassen. Ook grote(re) maten zijn ruim vertegenwoordigd. Maar ook alle mogelijke bruidsaccessoires zijn hier te verkrijgen, van lingerie tot en met schoenen en sieraden. Volop keuze om jouw wensen te vervullen.

Kortom, wij hebben voor jou wat je outfit betreft, alles in huis en doen onze uiterste best om jouw grote dag te doen slagen.



"Winkel in bruidsmode en bruidsaccessoires. Nationale en internationale merkjaponnen, trouwjurken, bruidsmode."
Adres: Lageweg 28, 9251 JW Bergum
Telefoonnummer: 0511482189
Stad: Bergum
Route: Lageweg 28
Postcode: 9251 JW



op zoek naar gerelateerd: Trouwjurk huren Friesland, Trouwjurken, Trouwjurk huren Groningen, Goedkope trouwjurken, Trouwjurk huren Leeuwarden, Tweedehands trouwjurk, Trouwjurk verkopen Groningen, Moeder van de bruid kleding Friesland
Recensies
Een bijzonder mooie zaak met heel veel ervaring in bruidsjurken. Zeer goede service en een erg vriendelijke dame die verstand van zaken heeft. En bovendien zeer klantvriendelijk.
Heel fijne winkel, super advies van Wendy. Echt een aanrader!
Word heel netjes geholpen
Vriendelijk Eerlijk Deskundig Aanrader
Fijne begeleiding bij het kiezen van DE jurk.
Prachtige jurken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid