facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fidder Slapen

Fidder Slapen

Info

Fidder Slapen is de beddenspeciaalzaak van Woerden. In onze beddenwinkel kunt u terecht voor bedden, boxsprings, matrassen, kinderbedden en bedtextiel!

Geschiedenis

Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust. Alleen zo kunt u er elke dag weer fris tegenaan. Beddenspeciaalzaak Fidder is al tientallen jaren een toonaangevende beddenwinkel. Sinds 1972 vinden de inwoners van Woerden en omstreken hun weg naar onze beddenzaak. Service en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat u heerlijk kunt slapen!



"Bij Fidder Slapen in Woerden vindt u een ruim assortiment bedden en accessoires. Bent u op zoek naar een nieuw matras? Een compleet bed? Of alleen naar een nieuw hoofdkussen? Bij ons slaagt u gegarandeerd! Onze vestiging is perfect bereikbaar en bevindt zich op 900 meter van de A12. Centraal gelegen tussen Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam in. Onze experts geven u graag deskundig slaapadvies voor een optimale nachtrust. In ons assortiment vindt u veel bedden en matrassen van topmerken die u onder begeleiding van één van onze slaapadviseurs met elkaar kunt vergelijken. Zo weet u zeker dat u een bed koopt waar u heerlijk op slaapt."
Adres: Jaap Bijzerweg 9, 3446 CR Woerden
Telefoonnummer: 0348 - 412861
Stad: Woerden
Route: Jaap Bijzerweg 9
Postcode: 3446 CR



op zoek naar gerelateerd: Hästens Woerden, Bed merken, Goede bedden merken, Avek of Pullman, Auping vs Pullman, Auping of Hästens, Nederlands beddenmerk, Avek vs Auping
Recensies
Niks dan lof over de manier waarop wij door Fidder zijn geholpen! In een lang proces van maanden, verkeerde keuzes, moeilijke slaapproblematiek, garantiezaken en andere complicerende kwesties - hebben ze continu eervol gehandeld. Dat waarderen wij enorm.
Keurige winkel, kreeg kopje koffie aangeboden omdat ik van ver kwam. Niet opdringerig. Ook mooi filiaal in Den Haag. Denneweg, in de buurt van hotel Des Indes.
Nooit meer! Na twee jaar vielen de latten uit onze beiden bodems. We zijn niet serieus genomen. Eindeloos getouwtrek. Uiteindelijk een telefoontje met de leverancier in Zwitsersland leerde ons dat er sprake was van een fabricagefout. Helaas heeft Fidder verzaakt dit op te lossen.
Heb hier mijn Auping bed gekocht, zo ook een aantal anti stofmijt hoezen. Mooie winkel met groot assortiment. Zeer vriendelijk geholpen.
Fantastische winkel. Keurig geholpen door Justin en bed is prachtig neergezet.
Mooie zaak en kwalitatieve spullen. Erg goed kussen gekocht en erg blij mee
Zojuist langs geweest, medewerkster zeer behulpzaam. Producten zijn wat prijzig, maar het staat wel voor kwaliteit.
Door het goede advies hebben we hier onze matrassen gekocht.
Fijne winkel voor een goed slaapadvies
Hier verkopen ze echt goede bedden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid