facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fidder Interieurbouw

Fidder Interieurbouw

Info

Fidder Interieurbouw

Geschiedenis

Extra woongenot tegen betaalbare prijzen.

Heeft u ook wel eens dat gevoel dat er meer uit uw huis en inrichting te halen valt? Geen trek om te verhuizen maar wel om uw woongenot in uw huidige woning te verhogen? Of net verhuisd en u ziet legio aan mogelijkheden?

Wellicht renovatie van uw keuken, of een schitterende nieuwe keuken maar dan betaalbaar. Of die ingebouwde boekenkast, gecombineerd met een veel opbergruimte. Misschien een meer praktische benutting van uw woonkamer door plaatsing van EnSuite kasten en –deuren. Uitgekeken op uw oude vloer en toe aan een nieuwe?
Ook genoeg van die radiatoren? Overweeg eens mooie op maat gemaakte radiatorkasten, klassiek of juist modern.

Fidder Interieurbouw onderscheidt zich. Desgewenst doen wij het hele traject – van bedenken en bespreken tot creëren en plaatsen. Mogelijk weet u al precies wat u wil en heeft u de tekeningen al klaarliggen. Ook dan bent u bij ons aan het goede adres; wij praten net zolang en gaan pas aan de slag als wij het voor 100% met elkaar eens zijn.

Mooie, op maat gemaakte meubels en altijd passend bij uw interieurstijl en volgens uw persoonlijke smaak. Van rijk gefreesde, authentieke ornamenten tot strak design zonder enig opsmuk. Al dan niet ingebouwd. Wel meestal volgens een gouden regel: of identiek aan de stijl van uw huis, of juist sterk contrasterend.

Als verlengde van een mooi interieur: steeds meet van onze klanten ‘’gaan naar buiten’’. Denk eens aan ‘’exterieur’’: een op maat gemaakte loungeset, een buitenkeuken of veranda.

Minstens zo relevant: heldere, duidelijke afspraken omtrent kosten en oplevering. Betaalbare kwaliteit tegen faire prijzen, vakkundig en met passie ontworpen en gebouwd.



"Gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van maatwerkmeubelen en interieur. Vakkundig en met passie."
Adres: Nederhof 3D, 5258 CB Berlicum
Telefoonnummer: +316 53 145 999
Stad: Berlicum
Route: Nederhof 3D
Postcode: 5258 CB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
No Place Like home No Place Like home 29 meter Ongeacht waar je woont, niets laat je huis een thuis voelen als een geliefd en uniek ...
Studio Lanen Studio Lanen 765 meter "Interieurstudio voor interieur concepten in de zorg, horeca, kantoor en openbar...
Taniemeble.nl Taniemeble.nl 4 km Dostarczamy meble w: Holandii, Belgii, Luksemburgu oraz Niemczech.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid