facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fibra Paardenvoeders

Fibra Paardenvoeders

Info

Fibra Premium: Voeren uit respect voor de natuur van jouw paard! www.fibra-paardenvoeders.nl

Geschiedenis


Fibra Paardenvoeders

Bij Fibra Paardenvoeders draait het om kwaliteitsproducten met als doel resultaat. Gezondheid en welzijn van het dier staat daarbij voorop. Of het nou gaat om fokkerij, sport of recreatie, een gezond paard voelt zich goed en presteert beter.

Gezondheid en Welzijn

In de natuur maakt een paard 40.000 kauwbewegingen per dag. Het aantal kauwbewegingen dat een paard per dag maakt heeft grote invloed op de fysieke en mentale gezondheid van het paard. Er zijn grote verschillen tussen het paard dat in de vrije natuur leefde en het paard wat in een gecultiveerde omgeving leeft. Met name in het soort voer en het foerageergedrag zijn grote verschillen te vinden. Veel voedingsgerelateerde ziekten als koliek, hoefbevangenheid, maagzweren, verveling, luchtzuigen, weven en insuline resistentie worden in verband gebracht met ons huidige voermanagement.

Het Fibra Voerconcept zorgt dat het paard weer dichter bij zijn natuurlijke gedrag komt te staan. Het speciaal samengestelde voer kan door middel van het Fibra Voerrooster aan het paard worden verstrekt.

Fibra Voerconcept:

- meer kauwbewegingen,
- is zorgvuldig samengesteld,
- erg smakelijk,
- bevat geen toegevoegde suikers.

Met het Fibra Voerrooster wordt het aantal kauwbewegingen nog eens versterkt met als gevolg, nog minder kans op welvaartsziekten!

Drs. L. Ellinger dierenarts, gespecialiseerd in homeopathie:

Het Fibra Voerconcept draagt op een natuurlijke manier bij aan een fysiek en mentaal gezonder paard!

Fibra voldoet aan de moderne kwaliteits en controle eisen en is GMP+ en Save Feed gecertificeerd.

Onze taak

Paarden weer dichter bij hun natuurlijke eetgedrag brengen en daardoor de gezondheid en het welzijn van het paard verbeteren.

Producten

* Fibra Premium
* Fibra Premium Anti Itch
* Fibra Anti-Itch creme



"Hoogwaardig en natuurlijk aanvullend voer voor paarden en pony's - ''Voeren uit respect voor de natuur van jouw paard''"
Adres: Zwarte Kolkstraat 96, 7384 DE Wilp-Achterhoek, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31623491603
ln.sredeovnedraap-arbif@tcatnoc
Stad: Wilp-Achterhoek
Route: Zwarte Kolkstraat 96
Postcode: 7384 DE


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 14:00
Dinsdag: 07:30 - 14:00
Woensdag: 07:30 - 14:00
Donderdag: 07:30 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: hoeveel fibra voeren, fibra anti itch creme, verkooppunten fibra premium, fibra premium ervaringen, fibra anti itch ervaringen, fibra anti itch voer, fibra paardenshop, fibra creme
Recensies
Het is echt fijn spul, al duurder spul geprobeerd. Mijn paarden staan 24/7 buiten. Nu geen kale staart en manen meer. De manen duurt wel ff voor het weer aan gegroeid is omdat vaak de wortels gebroken zijn maar het komt goed
Fibra wordt als zeer smakelijk beschouwd door beide pony's. Mijn moeilijke eter vind dit als bijna 1 van de enige balancers lekker. Hij likt telkens zijn bakje uit! Dunne mest en mestwater zijn verleden tijd sinds het gebruik van Fibra Anti-Itch. Verder zijn ze er veel langer op aan het kauwen dan op standaard brok , waardoor veel speeksel wordt aangemaakt, wat weer positief is voor de maag en vertering. Het beetje graan spelt en mais die ze gebruiken is voorbewerkt, waardoor het veel beter verteerbaar is. De gehalten vitaminen/mineralen zitten ook prima! Daarbovenop ruikt het heerlijk en natuurlijk. Een granenvrije versie zou nog de kers op de taart zijn, maar aangezien het zetmeel makkelijk te verteren is en je geen hallucinante portie moet voeren, is dit oké. Alsof dat nog niet genoeg is: geen vraag is teveel, ze reageren super snel op mail en nemen ook de tijd om je een enorm uitgebreid advies te geven. Kortom: zeker een aanrader vooral ook voor de moeilijke eters zeker te overwegen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid