facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FiaLia Kinderkleding

FiaLia Kinderkleding

Info

FiaLia Kinderkleding biedt kinderen hippe, comfortabele en kwalitatieve kleding. De kleding is zowel online als in een 'echte' winkel verkrijgbaar.

Geschiedenis

FiaLia Kinderkleding biedt kinderen hippe, comfortabele en kwalitatieve kleding uit de nieuwste collecties van onder andere, Babyface, Blue Rebel, Bobbi Ravioli, Dutch Heroes, Feetje, FunkyXs, Ipanema, Julinou, Kiezeltje, LE Big, Moodstreet, Mortenz, NinniVi, O'Chill, Petrol, Salty Dog, Tiffosi, Tumble'n Dry. Daarbij verkopen wij ook de cadeautjes van BAMBAM. Binnenkort worden de merken aangevuld met Levi's en Dutch Dream Denim.

Bij FiaLia Kinderkleding aan de Langebuorren 45 in Stiens is ruimte en tijd om rustig tot een keuze te komen. Kinderkleding kopen bij FiaLia is meer dan alleen kleding kopen. Met een mooie speelhoek en een relaxhoek met koffie en thee is shoppen bij FiaLia een beleving.

De winkel (130 m2) is verdeeld in drie delen, maat 44 t/m 92, 98 t/m 128 en 134 t/m 176. In elk deel is kleding te vinden van merken die bij de leeftijd past. Aan de rechterkant van de winkel vind je de jongens en aan de linkerkant van de winkel de meiden. De winkel is voorzien van paskamers maar ook pasblokken. Daarop is de outfit makkelijk aan te trekken en te bewonderen. De kleding is ook online verkrijgbaar op www.fialia.nl.


Adres: Langebuorren 45, 9051 BE Stiens
Telefoonnummer: 0852735109
Stad: Stiens
Route: Langebuorren 45
Postcode: 9051 BE



op zoek naar gerelateerd: FiaLia outlet, Schweigmann, Schweigmann sale, Babykleding Leeuwarden, Kinderkleding Heerenveen, Kinderkleding webshop, Kinderkleding Drachten, Kinderkleding Leeuwarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marle Shop Marle Shop 441 meter Marle Shop = hippe, trendy kinderkleding voor een betaalbare prijs. Heb je vragen of ...
Little Beasty Little Beasty 573 meter Leuk dat je onze pagina, Little Beasty, bezoekt! Wij zijn Diana en Marloes en onze ...
Mivede.nl Mivede.nl 907 meter Mivede heeft leuke kinderkleding voor de hippe meiden van maat 98 tot 176 Ook voor d...
Recensies
Het beste uitje dat we in tijden hebben gehad! Eigenaresse is heel vriendelijk en helpt graag meedenken over goede kledingcombi's. De collectie is veel groter dan de online winkel doet vermoeden. Ook leuke spulletjes van Done by Deer en spenen van BIBS.
De kinderen vragen altijd of we hier weer gaan winkelen. Zij gaan in de ballenbak nadat ze even gekletst hebben. Ouders kunnen rustig winkelen zonder dat het de kinderen te lang duurt.
Winkel met uitgebreide collectie kinderkleding. Waar tieners uitgebreid kunnen en mogen passen.
Leuke kinderkleding winkel. Ook voor tieners. Verschillende prijsklassen.
De beste winkel die er is, echt een aanrader leuke kleding
Super wat een mooie winkel met topmerken voor een prima prijs met een uitstekende behandeling en prima advisering .
Geweldige winkel! Ruime keuze en je wordt er echt ontzettend leuk geholpen
Superleuke babykleren en kinderkleding en accessoires.
Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid