facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fiësta Pan

Fiësta Pan

Info

Fiësta Pan
Live cooking en catering, bij U thuis en op locatie vanaf EUR 7,95
Compleet verzorgde BBQ'S vanaf EUR 11,95!

Geschiedenis

Partycatering
Voor al Uw feesten en partijen kunt u bij Fiësta Pan uit Oirschot terecht. Wij leveren heerlijke gerechten voor een zeer scherpe prijs. Wij hebben een uitgebreid assortiment met uitsluitend verse producten.

Broodjes & Wraps af vanaf € 7,45 p.p.
Dit zijn de hardlopers in ons assortiment. We bereiden het eten op locatie in grote Fiësta Pannen.

Diners vanaf € 13,95 p.p.
Dit betreft een volledig verzorgde maaltijd die ook op locatie wordt bereid in onze Fiësta Pannen.

BBQ’s vanaf € 10,95 p.p.
De BBQ’s zijn compleet verzorgd en leveren wij op bestelling. Het enige dat u hierbij nog hoeft te doen is zelf te bakken.

Soep & Broodjes al vanaf € 7,45
U heeft de keuze uit een aantal heerlijke huisgemaakte soepen. U kunt Uw gasten verwennen met een kop soep en diverse broodjes (met een warme vulling). Deze pakketten worden geleverd inclusief warmhoudapparatuur.

Stamppotten vanaf € 10,95
Hierbij heeft u de keuze uit verschillende stamppotten met warm vlees. Ook deze producten worden geleverd inclusief warmhoudapparatuur.

Voor al onze pakketten geldt dat u steeds kunt kiezen uit een basis, uitgebreid of luxe pakket. De hoeveelheid per persoon (in grammen uitgedrukt) wijzigt niet, maar u kunt uw gasten een uitgebreider assortiment aanbieden. De keuze voor de gasten wordt dus steeds groter!



"PartycateringVoor al Uw feesten en partijen kunt u bij Fiësta Pan uit Oirschot terecht. Wij leveren heerlijke gerechten voor een zeer scherpe prijs. Wij hebben een uitgebreid assortiment met uitsluitend verse producten.Broodjes & Wraps af vanaf € 8,95 p.p.Dit zijn de hardlopers in ons assortiment. We bereiden het eten op locatie in grote Fiësta Pannen.Diners vanaf € 14,95 p.p.Dit betreft een volledig verzorgde maaltijd die ook op locatie wordt bereid in onze Fiësta Pannen.BBQ’s vanaf € 12,95 p.p.De BBQ’s zijn compleet verzorgd en leveren wij op bestelling. Het enige dat u hierbij nog hoeft te doen is zelf te bakken.Soep & Broodjes al vanaf € 8,95 p.p.U heeft de keuze uit een aantal heerlijke huisgemaakte soepen."
Adres: Van Beeckstraat 10, 5688 DX Oirschot
Telefoonnummer: 0650839384
Stad: Oirschot
Route: Van Beeckstraat 10
Postcode: 5688 DX



op zoek naar gerelateerd: Eten op locatie Brabant, Fiesta Grill, Mannen van de Pannen, Paella pan op locatie, Broodje shoarma op locatie, Foodtruck op locatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Stapperij Oirschot De Stapperij Oirschot 3 km Pitch & putt golf gedaan met de personeels vereniging. Erg leuk!!! Bourgondische ...
PUUR Smokin'BBQ PUUR Smokin'BBQ 3 km Wat een ontzettend gezellige sfeer! Het menu biedt opties voor iedereen en er is ook ...
Recensies
Lekkere wraps, harde of zachte broodjes met smakelijke stukjes vlees en heerlijke hamburgers bereid door een topkok. Eet smakelijk! Trouwens diner van de Fiëstapan met vis en vlees is ook mogelijk. Verder kun je bij Fiëstapan terecht voor soepen en luxe brood, stamppotten en BBQ 's!
Wat een gemak met de fiëstapan! Er wordt heerlijk voor je gekookt met voldoende keuze in gerechten. Het had gesmaakt!
Jan is bij ons geweest met de fiesta pan,was helemaal geweldig,lekker en goed verzorgt en jan was ook een top kok.
1 ster voor de moeite
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid