facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FG Live

FG Live
Adres: Strand van Luna 1, 1704 ZZ Heerhugowaard, Nederland
Staat: Noord-Holland
District: Heerhugowaard
Stad: Heerhugowaard
Route: Strand van Luna
Huisnummer: 1
Postcode: 1704 ZZ


Recensies
FG Live, een muziek poptempel die niet onder doet voor de Ziggodome! Een echte aanrader, een schitterende locatie! Tip: bezoek snel eens een event en oordeel zelf....
Mooie zaal en een goed geluid.nAlleen mis ik de wegwijzers voor zowel fiets als auto. beetje onduidelijkwaar de ingang zit en waar je kan parkeren.
Geweldige avond gehad gisteren!!! Marillion en Pink Floyd klonken super, fijne sfeer ook. Makkelijke toegang ot de bar, keurig sanitair, super locatie.nAls tip, het geluid van Journey galmde helaas erg, werd vervormd. Voor het openbaar vervoer werd het veel te laat. Plaats in de toekomst wat bordjes om te zien waar dit geweldige poppodium zich bevindt.nVerder zeker een aanrader!!!
De bands waren leuk, maar het gebouw was matig, de drankjes waren duur en er was nergens een plekje te vinden om even te zitten. Wat me ook bevreemd is de naam van deze tent. Ik vraag me af wie heeft bedacht dat dit een lekker in het gehoor liggende naam zou zijn.
Naar naar de Eagels Legacy geweest. SUPER. Wat een fijne band.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid