facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fffunction studio

Fffunction studio

Info

We are a new digital design studio passionate about making meaningful products for ambitious companies.



"We build brands that work for people and businesses. It is done through strategy, design and collaboration so you become distinctive and ready to grow. Function is our aim, form is our medium."
Adres: Hallenweg 1c, 5615 PP Eindhoven
Stad: Eindhoven
Route: Hallenweg 1c
Postcode: 5615 PP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Modelspoorgroep Eindhoven Modelspoorgroep Eindhoven 3 km Meer leren over de aanleg van je modelspoorbaan, computerbesturing, programmeren van ...
TopCap Media TopCap Media 4 km TopCap Media levert op maat gemaakte kunst in opdracht. Als klant bepaalt u het onder...
Recensies
De samenwerking met Fffunction Studio heb ik als erg prettig ervaren. Zij hebben mij op een creatieve en authentieke wijze geholpen met het ontwikkelen van mijn merkidentiteit. Ik heb met name met Rik contact gehad en dat verliep altijd prettig en op een persoonlijke manier. Hij dacht goed met mij mee en heeft mij ook verder geholpen in het aanscherpen en beter in kaart brengen van mijn bedrijfsstrategie. Uiteindelijk heeft Fffunction Studio een ontzettend mooie en passende merkidentiteit neergezet waar ik erg blij mee ben!
Dankzij de sessies bij Fffunction heb ik veel nieuwe waardevolle inzichten gekregen over de visie & identiteit van mijn bedrijf. De combinatie van zorgvuldige adviezen van Rik op het gebied van strategie samen met de krachtige grafische skills van Thomas & de rest van het team hebben er voor gezorgd dat wij een mooie stap hebben kunnen maken als bedrijf. Zowel in uitstraling als in positionering.
Rik en Thomas van fffunction.studio hebben samen met ons aan de nieuwe brand identity van onze social design studio gewerkt. We zijn met hen in zee gegaan nadat we goede verhalen van anderen hadden gehoord. We zijn super blij met het hele proces waarin we eerst diep in ons verhaal en onze bezigheden zijn gedoken, waarna fffunction al onze input heeft omgezet in een passende naam en vormtaal. Het voelt goed om zo een betrokken en ervaren partij aan onze zijde te hebben binnen dit 'tranformatieproces'. Aanrader!
fffunction heeft ons super goed geholpen met het ontwikkelen van ons merk, het branding ontwerp en blijft altijd betrokken bij strategische vraagstukken die op ons pad komen. Thomas en Rik vormen een sterk duo met hun verschillende kwaliteiten, waar Rik met veel vragen de grote lijnen van de strategie verwoord tot een gedetailleerd plan en Thomas daarbij heel goed aanvoelt welke vormgeving daarbij aansluit. Zeker aan te raden!
Voor onze startup zijn we met ffunction.studio in de prille beginfase samen aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een nieuw merk. Zij hebben ons geadviseerd op het gebied van merkstrategie, merkidentiteit en positionering, en een visuele identiteit gepresenteerd waar we trots op zijn. Het contact was laagdrempelig maar professioneel en hun strategische advies gaat verder dan enkel design. Ik raad fffunction zeker aan voor elk merk/bedrijf dat de volgende stappen wil gaan zetten op het gebied van strategisch design.
Rik en Thomas van fffunction studio zijn enthousiaste professionals die duidelijk communiceren en meedenken waar nodig. We zijn erg blij met de huidige samenwerking, waaronder hun vertaling van onze visie naar een merkstrategie en -verhaal. Bedankt voor de samenwerking!
Helaas gaat de tijd veeeel te snel als je het ergens naar je zin hebt… In december heb ik namelijk mijn stageperiode bij fffunction studio, waar ik naar mijn gevoel pas net was begonnen, afgerond. Ik kijk terug op een leuke en leerzame periode waarin ik heb mogen werken aan toffe projecten en ontwerpen. Rik en Thomas bedankt voor het delen van jullie kennis, het uitdagen en stimuleren van het méér vertrouwen op mezelf én het ontwerpproces. Verder, niet geheel onbelangrijk de gezelligheid! Vanaf het eerste moment voelde ik me thuis in jullie studio. Bedankt hiervoor!
Perfecte samenwerking met Rik en Thomas gehad. Ze hebben zowel onze website, identiteit en algemene communicatie onder handen genomen. Ze hebben erg goed voldaan aan de vraag maar kwamen hier naast ook met allemaal verschillende ideeën die we inmiddels al geïmplementeerd hebben, en ons bedrijf zeker hebben verder geholpen. Communicatie verliep erg goed en vooral de persoonlijke afspraken vonden we super fijn. Kortom mail deze gasten. Ralf Verheul Kamu Breda
fffunction heeft voor MAG architecten een nieuwe website gemaakt. We hebben genoten van de verfrissende aanpak met een mooi resultaat tot gevolg! Een bureau dat gemaakte afspraken nakomt.
Als je verzekerd wilt zijn van kwaliteit, oprechtheid en een resultaat waar je zelf niet aan had durven denken, dan moet je hier zijn. Onderscheidend op de markt omdat ze een eigen methode hebben ontwikkeld die jouw verhaal en dus ook het verhaal van je merk loepzuiver krijgt en ook maakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid