facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FF anders

FF anders

Info

lunch & Grill. Familierestaurant. Huisgemaakte burgers. Koffie met iets lekkers.

Adres: hoofdstraat 18, 5683KB Best
Telefoonnummer: 31499851514
Stad: Best
Route: hoofdstraat 18
Postcode: 5683KB



op zoek naar gerelateerd: FF Anders Best menu, Effe Anders, De Bank Best, Kerstmenu afhalen Best, Koren Best menu, Nieuw restaurant Best, Ambacht Best menukaart, Eten Best
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
FF Anders aan de Bestse Hoofdstraat en Eetcafé FF aan de Nieuwstraat zijn aan de eerstgenoemde locatie versmolten tot Grand Café FF. Er is flink getimmerd en geverfd en het resultaat mag gezien worden. Popsterren en de skyline van Best sieren de muur. Qua eten is het er ouderwets lekker en goed verzorgd. Er zijn drie 3-gangendiner-opties met in elke prijsklasse volop keus. Voor 19,95 kwam er een mooie Oosterse tok-tok-salade met in knoflook gedompelde kip. De schnitzel deed de grote honger compleet verdwijnen en de Hemelse modder deed me naar de kerk aan de overkant kijken. En: bij elk gerecht een biertip, want keus op dat vlak is er volop!
Eindelijk een gelegenheid met veel verschillende bieren op de tap. Indrukwekkend. En ze hebben niet alleen bier op de tap maar ook wijn! Je kunt hier heel voordelig eten, een 3 gangen menu voor 20 euro. En het is qua hoeveelheid meer dan genoeg. Alleen is het niet erg orgineel en soms, zoals bij varkenshaas stukjes gewoon veel te gaar zeg maar gewoon droog. Dat is jammer. Bediening is super vriendelijk. Aankleding wat vreemd met hier en daar vrij felle verlichting. Dat moet met weinig moeite veel beter kunnen
Vandaag weer geweest. Opnieuw goed maar porties lijken kleiner geworden bij gelijk gebleven prijs. En zeker 6 bieren van de tap die op waren. Vandaag hebben ze geen 4 sterren verdiend. Gezellige sfeer, flinke bierkaart alhoewel er toch een aantal bieren van de kaart toch niet op voorraad bleken te zijn. Daardoor hadden ze niet 21 bieren van de tap zoals op de website staat. Ruime keuze van gerechten binnen het concept van 3 menu's. En het smaakte prima.
Niet zo best..Mooie zaak. Leuke gerechten op kaart echter een salade wisselen ik wilde coleslaw bij de spareribs, staat op de kaart bij een 3 gangen menuutje. Bij hoge uitzondering kon dit gewisseld worden..kon eigenlijk niet. Portie spareribs niet meer dan 300 gram, ver onder de maat aangezien je wel de hoofdprijs betaald. Om een knoflook sausje gevraagd. Is er niet. Er staan wel sausjes op de kaart maar horen niet bij spareribs en moeten ook apart betaald worden. Kortom: spareribs veel te weinig waren wel lekker coleslaw uiteindelijk gekregen, veel te weinig dressing dit maakt het namelijk lekker en je zit dus wat rauwkost te eten met weinig smaak en liefde. Ik heb geklaagd hij de zeer jonge medewerker. Ze deed er pas iets mee toen ik het nogmaals aangaf bij het afrekenen. Ze gaf aan het doorgeven te hebben. Er werd dus niets mee gedaan. Al met al: FF niet best in Best!!
Wij hadden hier een tijd geleden voor de verhuizing een toetje gegeten en wat gedronken. Creme de catalana gegeten bij Café FF gegeten. De kletskoppen waren verbrand. De Creme de catalana was zo dun als melk.... Dit was bij ons 3 allemaal zo. Hier ben ik natuurlijk meer terug gegaan. Ons werd beweerd dat Creme de catalana altijd zo dun is en het niet te verrijken is als Crème brûlée. Wel kregen we een nieuwe kletskoppen die niet verbrand was. Maar echter later thuis kwam ik er achter dat ik door de mv van de bediening was voorgelogen. Creme de catalana is Crème brûlée met sinaasappel smaak. Echter nadat ik terug was gegaan met de Creme de catalana, kwam er niemand bij ons meer aan tafel vragen of we nog iets wilde drinken. Ook was de vrouw van de bediening zeer onaardig. Het was duidelijk te merken dat zij behoorlijk in de wieg was geschoten van onze klacht...
Wat een leuk gemoedelijk Grand Café is FF. Effe de kwaliteit van de toetjes was uitstekend en de prijs en grote ervan waren prima in verhouding. De echte verrassing kwam aan het eind van een ontspannen avond. Na koffie, diverse speciaal bieren, cola en 0,0 bier te hebben ontvangen was de rekening zeer schappelijk. Dat heb ik in de fooi beloond want het was zeer uitstekend qua service en ambiance.
Erg fijne plek, een warm welkom. Uitgebreide kaart, die bij ons gezelschap erg in de smaak viel. De prijzen zijn schappelijk. Wij komen zeker terug! Parkeren: Geen parkeerplaats voor de deur, wel elders in het kleine centrum van Best. Lastig om een plek te vinden maar het is gelukt. Hangt wel van de tijd af, op rustigere momenten is parkeren probleemloos.
Fijn zo’n gezellige en goede eetgelegenheid in ons Brabantse dorp! Je kunt er heel lekker eten voor een mooie prijs. Reserveren is vaak weekend en vakantie een must als je niet tot de incrowd behoort en er ‘maar’ 1 keer per maand komt eten en niet in het geheugen van het bediend personeel blijft hangen - zo werkt dat jammer genoeg in een dorp. Voor dat laatste een ster aftrek, het eten verdient 5 sterren.
Leuke tent in het centrum van Best! Special thanks to Flap voor de goede service
Weer heerlijk gegeten bij Ff, met een lekker drankje en fijne, prima bediening! We komen er zeer regelmatig en iedere keer weer prima! Nog nooit teleurgesteld! Toppers!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar FF anders met het openbaar vervoer


Best, Nazarethstraat 160 meter
260
9
Best, Nazarethstraat 180 meter
204
Best, Nazarethstraat 180 meter
260
9
Best, Raadhuisplein 230 meter
260
Best, Raadhuisplein 240 meter
204

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid