facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor festivalleggings.nl

Info

Koop hier dè legging voor het aankomende festivalseizoen. Of gewoon lekker voor in de gym of om op een feestje aan te trekken ;)



"Wij verkopen fantastische producten om lekker te shinen op festivals, in de sportschool of waar je dan maar wilt. Dit stopt natuurlijk niet bij festivalleggings, we hebben ook snoeihoeden, oordoppen, glittergel, waaiers, zonnebrillen, zonnebrand, brillenkoortjes, face jewels en nog heel veel meer. Je kan de meeste producten gewoon op onze website bestellen, deze liggen indien gewenst de volgende dat al in je brievenbus. Thuisblijven om het pakket in ontvangst te nemen is in de meeste gevallen dus niet nodig. Wanneer je verder nog vragen hebt, dan kun je via onze website met whatsapp contact met ons opnemen of natuurlijk altijd even een mailtje sturen. Voor bedrijven en grote groepen maken wij ook leggings op maat."
Adres:
Stad: Haarlemmerliede



op zoek naar gerelateerd: Galaxy legging, Mannen Legging, Festival legging heren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keizerskroon Keizerskroon 6 km Leuk hotel, met vriendelijk personeel. Nette frisse kamers, geen overdreven luxe. Goe...
Recensies
Festivalleggings zijn de allerleukste leggings met de meest fantastische namen. Op elk festival gegarandeerd feestplezier EN met deze leggings heb je altijd aanspraak. Ik moet wel eerlijk zijn, want ik heb de leggings ALTIJD aan. Met sporten, wandelen, chillen.. ze zitten namelijk heerlijk! Een hele fijne zachte stof en zijn warm en koel tegelijkertijd! Ook met sporten niet te warm. De kwaliteit is ook top! Ik ben fan!
Super fijne leggings. Mooie kwaliteit niet te dun en dus niet doorschijnend en vrij stevig. Helaas nog niet kunnen dragen waar ik ze voor aangeschaft had vastelaovend. Wel een aantal vrienden kunnen aanraden om bij festivalleggings een aanschaf te doen. Ik hoop de leggings snel te kunnen dragen, kathedraal is het helemaal en green doodle.
Heerlijk zachte benen krijg je in deze kleurrijke legging. Bovendien behalve voor festivals, kun je ze komende winter heerlijk thuisdragen en relaxed zitten bij jezelf thuis op de bank. Ook een groot succes zijn de kinderleggings waar al menig kind lekker in kan bewegen en een geheid succes op school bij de klasgenootjes!
Erg tevreden over Festivalleggings. De gekochte legging zit lekker, verwarmt bij kou en is ademend bij warm weer. Hij zit heerlijk, sluit mooi aan en knelt niet. Ik zou zeggen, probeer het uit, want het is het waard!
I luv my legging en met mij veel yoga leerlingen ook. Het allerfijnst: ze zweten en broeien niet en daarna: ze zijn mooi & leuk !!!
Deze leggings zijn de bomb! Ze zitten niet alleen te heerlijk, maar de leuke uitvoeringen maken het helemaal een feestje om aan te doen. Een feestje, s’avonds op de bank of op de camping ze dienen overal prima voor!
Supertoffe leggings met geweldige prints. Ik gebruik ze om in hard te lopen, daar zijn ze ook zeer geschikt voor.
Snelle levering, goede pasvorm en een superfeestje gehad in de festival leggings, helaas geen foto van onze strakke achterkantjes.
Mooie legging, zit heerlijk, lekker stofje, puik werk!
Wat een geweldige leggings!!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar festivalleggings.nl met het openbaar vervoer


Haarlem, Nijverheidsweg 300 meter
15
Haarlem, Nijverheidsweg 330 meter
15
Haarlem, IKEA Waarderpolder 380 meter
15

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid