facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Festivalcaravans.nl

Festivalcaravans.nl

Info

Bij www.festivalcaravans.nl huur jij simpel en betaalbaar een festivalcaravan die jou gedurende het hele weekend van dienst zal zijn! Info voor meer..

Geschiedenis

Bij www.festivalcaravans.nl huur jij simpel en betaalbaar een festivalcaravan die jou gedurende het hele weekend van dienst zal zijn! Info voor meer..



"Verhuur van caravans voor festivals en evenementen!Wij leveren tijdelijke slaapaccommodatie aan zowel particulieren als event/festivalorganisatoren zelf"
Adres: Bovenstehuis 15, 5427pl Boekel (gemeente)
Telefoonnummer: 0653285048
Stad: Boekel
Route: Bovenstehuis 15
Postcode: 5427pl


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bedrijfsuitstapjes De Cirkel Bedrijfsuitstapjes De Cirkel 644 meter Creatieve, actieve en culinaire bedrijfsuitstapjes.
jackieverhuur.nl jackieverhuur.nl 939 meter Heerlijke patat. En ook de snacks smaken heerlijk . Kwaliteit staat hoog en dat proe...
Verhuurservice van Doren Verhuurservice van Doren 1 km Verhuur van machines & gereedschappen Verkoop van machines, gereedschappen, ladders, ...
Molotov Events - stijlvolle catering op evenementen en festivals Molotov Events - stijlvolle catering op even... 1 km Molotov Events is dé specialist in in espresso service, cocktails, smoothies, versgeb...
Populair boekel Populair boekel 3 km Verhuur van Abrahams Sarah's , xl gezelschapsspellen en tenten
Tuinmarkthallen Boekel Tuinmarkthallen Boekel 3 km hoi hoi wij zijn maandag 2 januari bij jullie aan de deur geweest. daar zat een brief...
Recensies
Erg fijne service! Kon de caravan zo ophalen bij de loods en terugbrengen na het festival. Hebben er veel plezier van gehad. Tijdens het opzetten van de caravan hadden we nog een aantal vragen maar de organisatie was goed bereikbaar en 1 telefoontje later wisten we precies wat we moesten doen. Super blij mee!
We hebben ongelofelijk veel plezier gehad van onze festival caravan. De service was goed en de caravan schoon met een leuk interieur. Volgend festival seizoen ben ik weer van de partij!!
In het weekend van 13 t/m 15 september verbleven ik en 5 andere vrienden in twee caravans van ‘festivalcaravans’ voor het Draaimolen festival. Dit leek ons een ideale oplossing zodat we geen kamperen spullen hoefde mee te nemen. Helaas veranderden dit weekend en de weken erna in een nachtmerrie. Er bleken namelijk bedwantsen in de caravan te zitten en festivalcarvans was niet bereid dit probleem samen met mij op te lossen en hield mij twee weken aan het lijntje en loog vervolgens over een afspraak die er niet was. Wij zijn 100% zeker dat er bedwantsen in de caravan van festivalcarvans zaten aangezien we met zijn 6 waren en de 3 van ons die in caravan 1 sliepen onder de roden bulletjes kwamen te zitten terwijl de andere drie nergens last van hadden en we op precies dezelfde plekken zijn geweest. Ik ben een dag eerder naar huis gegaan en had daardoor nog niet door dat de caravan besmet was met bedwantsen. Hierdoor heb ik deze mee naar huis genomen. Toen ik er de volgende dag achter kwam en dus al thuis was, heb ik meteen de ongediertebestrijding gebeld aangezien bedwantsen bijna onmogelijk zelf te verwijderen zijn. Deze zijn toen maandag langsgekomen en hebben nimfen baby bedwantsen in mijn huis aangetroffen. Ze bleken in de slaapkamer en de woonkamer te zitten omdat ik ze in mijn rugzak heb meegenomen. De kosten hiervoor waren 700 euro. Ik heb ook meteen festivalcaravans gebeld om hun te melden dat ze bedwantsen hebben en dat ik de kosten hiervoor wilde verhalen. In het begin reageerde festivalcaraavans zeer meegaand en wilde proberen te kosten te dekken via hun verzekering. Ze hebben toen de caravan laten checken en zeiden dat ze niks vonden. Echter, vertrouwde ik dit niet en ze gaven aan dat ze de caravan ook door hetzelfde ongediertebestrijdingbedrijf, die ik al eerder had ingeschakeld, konden laten checken. Ik gaf aan dat ik dit graag wou en hier zelf ook bij wou zijn. De twee weken hierna heb ik meerdere keren gevraagd of deze afspraak al gemaakt was en ik bleef maar het antwoord krijgen dat ze het mij z.s.m. zouden laten weten. Na twee weken was ik het zat en heb ik gemaild dat ik nu actie wou of anders mijn ervaringen zou delen op het internet. Toen gaven ze aan dat er een afspraak voor de volgende dag 15:00uur was en dat ze niet gediend waren van bedreigingen. Ik heb toen mijn afspraken op werk afgezegd om hierbij te zijn. Een paar uur voor de afspraak liet festivalcarvans mij weten dat de afspraak door het ongediertebedrijf afgezegd was. Ik vertrouwde dit niet en heb de ongediertebestrijding gebeld. Er bleek helemaal nooit een afspraak te zijn voor die dag, festivalcaravans had die dag pas voor het eerst contact met hun opgenomen. Ze hebben dus gelogen over deze afspraak en mij twee weken aan het lijntje gehouden en geen actie ondernomen. Dit is ontzettend onprofessioneel en zo ga je niet met mensen om.
Ik heb een heel leuk weekend gehad met de festival caravan. Het is een schone en comfortabele tijdelijke slaap plek.
Top ervaring gehad met Festivalcaravans. De eigenaar, Ruben, was erg behulpzaam met de afhandeling. Caravans waren erg schoon. Bedankt voor alles!
Nette caravans voor prima prijs. Zeer vriendelijk en correct te woord gestaan. Aanrader!
Prima caravans, goede prijs & een geweldige service. Zeker een aanrader wanneer je optimaal wilt genieten van een festival!
Ze houden je aan het lijntje, liegen over de actuele stand van zaken en verdoezelen de waarheid. Let op!
Vertaald door Google BEDBUGS EN VERSCHRIKKELIJKE KLANTENSERVICE. Als ik negatieve sterren zou kunnen krijgen, zou ik dat doen. We verbleven hier voor een festival en werden uiteindelijk levend opgegeten door bedwantsen. Helaas nam mijn vriendin ze uiteindelijk mee naar huis, waarvoor ze honderden euro's moest uitgeven om ze te verwijderen. Festivalcaravans hielpen niet met kosten, of vergoedden ons zelfs niet. In plaats daarvan hielden ze haar wekenlang aan het lijntje en zeiden dat ze zouden helpen, maar uiteindelijk logen ze over een afspraak met ongediertebestrijding met wie mijn vriend contact opnam om het te controleren, en verbraken toen het contact. U mag in geen geval geld aan dit bedrijf geven. Origineel BED BUGS AND TERRIBLE CUSTOMER SERVICE. If i could get negative stars I would. Stayed here for a festival, ended up getting eaten alive by bed bugs. Unfortunately, my friend ended up taking them home, for which she had to spend hundreds of euros to remove them. Festival caravans did not help with any costs, or even reimburse us. Instead they strung her along for weeks, saying they were going to help, but in the end lied about having an appointment with pest control whom my friend contacted to check, and then cut contact. By no means should you give any money to this company.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid