facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Festen installatiebedrijf

Info

Sinds 1995 kunt u bij Festen terecht voor alle loodgieter gerelateerde werkzaamheden voor warmtepompsystemen.Vakmanschap, service en kwaliteit.


Geschiedenis

Sinds 1995 is Festen installatiebedrijf een bekend gezicht in Wijchen.

U kunt bij Festen terecht voor alle loodgieter gerelateerde werkzaamheden. Sinds kort kunt u ook bij Festen terecht voor warmtepomp systemen.

Festen Installatiebedrijf is meer dan 18 jaar actief. Ondanks dat we voor klussen in heel Nederland werkzaam zijn geweest ligt de focus met name in de regio Nijmegen.

Onze kwaliteit zit met name in het uitstekende vakmanschap en de bijzondere service die wij onze klanten bieden. Voor aanvang van de werkzaamheden maken wij altijd een gerichte offerte die we met u doornemen.

Een centrale verwarming is niet meer weg te denken uit onze levensstandaard. De meeste gezinnen beschikken inmiddels over een cv-ketel (al dan niet een combiketel) en ook op ons werk beschikken we over professionele centrale verwarming systemen.

Festen Installatiebedrijf levert en installeert complete verwarmingssystemen voor particuliere toepassingen (CV ketels en radiatoren) en voor bedrijfstoepassingen (gasheaters). Ook hiervoor maken we gebruik van gerenomeerde merken zodat de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend is.

Festen Installatiebedrijf levert en installeert tevens complete badkamers: van wastafel tot closet, van whirlpool tot sauna.

U heeft keuze uit honderden artikelen uit het assortiment van onder andere Sphinx en Villeroy en Boch.
We leveren badkamers in alle kleuren en stijlen en voor elk budget.

Een warmtepompsysteem is een soort van verwarmingssysteem waarmee de energie wordt onttrokken uit natuurlijke warmtebronnen (zoals bijvoorbeeld grondwater).

De energie kan worden gebruikt voor als verwarming in de winter en als koeling in de zomer.

De voordelen van een warmtepomp systeem

Voordelen voor u als consument:
>Besparen op energierekening
>Lage onderhoudskosten
>Lange levensduur
>Hoog wooncomfort door constante temperatuur

Voordelen voor het milieu:
>Geen CO2 uitstoot;
>Gebruik van natuurlijk energiebronnen ipv fossiele brandstoffen

Natuurlijke bronnen zijn onuitputtelijk (zonlicht, aardwarmte, etc)

Kan dit ook in een bestaande woning?

Er zijn steeds meer ontwikkelingen in deze markt die het mogelijk maken om tegen relatief lage kosten een bestaande woning aan te passen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden hieromtrent.

Hoeveel kost een warmtepomp systeem?
De kosten van een warmtepomp systeem zijn uiteraard afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van uw woning en het type warmtepomp systeem.

Een professionele airconditioning zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Mensen voelen zich prettig bij een bepaalde temperatuur en vochtigheidsgraad en leveren daarbij de beste prestaties.

Met de airconditioning die we leveren zorgen we voor een constante temperatuur. Een parameter die vaak onderschat wordt is de vochtingheidsgraad. De vochtigheid in een ruimte wordt veelal bepaald door het lichaamsvocht dat vrijkomt van de aanwezige personen. Een te hoge vochtigheid in een ruimte kan letterlijk leiden tot een benauwde situatie.

Omdat we zowel de temperatuur als de vochtigheid beheersen, spreekt men van een klimaatbeheersingssysteem.

DAKBEDEKKING

EPDM is een product dat nauwelijks veroudert onder invloed van UV-straling, ozon en andere omgevingsinvloeden; het product heeft dan ook een te verwachten levensduur van 40 jaar. De glasdraadwapening draagt bij tot een grote stabiliteit, zodat krimpverschijnselen tot een minimum beperkt blijven. De folie is flexibel en eenvoudig te verwerken. De zelfklevende producten hebben een grote kleefkracht die vrijwel direct na het aanbrengen tot stand komt.
Gasverbruiktoestellen worden zeer intensief gebruikt. Hierdoor hebben deze apparaten regelmatig onderhoud nodig.

De voordelen van preventief onderhoud zijn:
>U vermindert de kans op storingen
>Het verbruik van de toestellen wordt gereduceerd
>De levesduur van de toestellen wordt verlengd
>Het is veiliger voor u en voor uw omgeving
>Met preventief onderhoud vermindert u de kans op onaangename verrassingen.

Sinds 1 januari 1993 mogen alleen STEK-erkende bedrijven handelingen op het gebied van CFK's, HCFK's en HFK's aan koelinstallaties verrichten.

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Bij UNETO-VNI bent u aan het juiste adres voor allerhande ondersteuning op het gebied van werkgevers- én ondernemerszaken.

Festen Installatiebedrijf is officieel erkend dealer van Vaillant.

Adres: Kelvinstraat 47, 6601 HH Wijchen
Telefoonnummer: 024 641 4389
Stad: Wijchen
Route: Kelvinstraat 47
Postcode: 6601 HH



op zoek naar gerelateerd: Installatiebedrijf cv-ketel, Installateur Nijmegen, Verwarming bedrijven, Cv onderhoud Druten, Toonen Wijchen airco, Cv onderhoud Nijmegen, Cv-ketel vervangen Nijmegen, Eenmalig onderhoud cv-ketel Nijmegen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tijs Guelen Bouw Tijs Guelen Bouw 693 meter Nieuwbouw - verbouw - renovatie - aanbouw
Brinkhoff Deuren, Ramen, Serre's en Terrasoverkappingen Brinkhoff Deuren, Ramen, Serre's en Terrasov... 711 meter Prachtige schuifpui van 5.30 meter breed geplaatst ; ivm zieke werknemer gebroken en...
Installatiebedrijf Toonen Installatiebedrijf Toonen 779 meter Fijne mensen met service en kwaliteit hoog in het vaandel!
Aalbers Speciaalzaak Verf, Glas en Behang VOF Aalbers Speciaalzaak Verf, Glas en Behang VO... 781 meter Ik had nog oude verf van ze liggen en ben langs gegaan om deze te laten controleren, ...
M de Bruijn Keuken en Interieurbouw M de Bruijn Keuken en Interieurbouw 936 meter Erg vakkundig, vriendelijk en komen gemaakte afspraken na. Echt maatwerk voor een acc...
Schäffer-Theunissen Tuinhuizen Schäffer-Theunissen Tuinhuizen 1 km Uitgebreide showroom, kundig advies, heldere uitleg, zeer prettig! De datum van plaat...
Jansen Sierbestrating Jansen Sierbestrating 2 km Wat een mooie kleur in die grauwacke breuk steen. Je hele voortuin knapt ervan op. Pr...
Kuyf Plafonds VOF Kuyf Plafonds VOF 2 km Kuyf Plafonds VOF is al ruim 30 jaar hét bedrijf voor systeemplafonds! Wij leveren en...
DLC Airless Spuitwerken DLC Airless Spuitwerken 3 km Je kunt je huis of ruimte het beste door Dlc laten spuiten,schilderen etc. Ik ken de ...
Vloerenbedrijf Lelie  B.V. Vloerenbedrijf Lelie B.V. 4 km Via via ben ik bij vloerenbedrijf Lelie uitgekomen. Afgelopen zaterdag is onze nieuwe...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid