facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feretti Cars Bv

Feretti Cars Bv

Info

Gespecialiseerd in Exclusieve Autos

Geschiedenis

Ons aanbod bestaat uit nieuwe en jong gebruikte auto’s, met zeer lage kilometerstanden en met volledige fabrieksgarantie.
Daarnaast bieden wij onze relaties maximale service zoals een haal- en brengservice en vervangend vervoer, waar dan ook in Nederland.
Wie zich bewust is van stijl en klasse én waarde hecht aan service moet beslist een bezoekje brengen aan onze exclusieve showroom.

Adres: Weeresteinstraat 214, 2181GD Hillegom
Telefoonnummer: 0252-700140
Stad: Hillegom
Route: Weeresteinstraat 214
Postcode: 2181GD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:00
Dinsdag: 08:30 - 20:00
Woensdag: 08:30 - 20:00
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 20:00
Zondag: 08:30 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jonkheer & Bakker by Bleekemolen Jonkheer & Bakker by Bleekemolen 1 km Autobedrijf Jonkheer en Bakker is al meer dan 35 jaar een betrouwbaar adres voor onde...
Autobedrijf GJ van der Put Autobedrijf GJ van der Put 2 km Fijn eerlijk autobedrijf met goede service!
Recensies
Helaas heb ik al een paar keer meegemaakt dat de informatie van aangeboden auto's niet kloppend zijn. Wilt u toch ondanks deze informatie naar een auto gaan kijken zorg er dan voor dat u ze vraagt of de optie's daadwerkelijk aanwezig zijn.
Auto van ruim 30K gekocht. Vanaf dag 1 probleem met een sensor in de bumper. Aan het einde van de rit word ik het bos in gestuurd. Geintje kostte mij 1260 euro. Eerder toegezegde helft van de kosten is men op teruggekomen. Nieuwe auto haal ik voortaan wel ergens anders
Top bedrijf! 3 maanden gelden een auto gekocht was er toch niet helemaal tevreden mee. Zijn ze met tegoed gekomen met een passende oplossing. Eerlijke handelaren en vinden klant tevredenheid belangrijk heb ik gemerkt, zeker een aanrader
We kregen alle rijd om op ons gemak de auto te bekijken waarvoor we kwamen. Bakje koffie erbij en even wat gepraat over de auto. Helaas voldeed de auto niet aan onze verwachtingen. Helemaal geen probleem. Men bleef vriendelijk. Stonden overigens wel mooie andere auto's maar die vielen dan weer niet binnen ons budget helaas..
Fantastische reviews allemaal.. maar als je ze in detail bekijkt zie je dat 95% van de positieve reviews nep is. De meeste gebruikers hebben 3 of 4 reviews inclusief bijna allemaal een slotenmaker in de VS. Kom op Feretti Cars, als jullie jezelf een beetje serieus nemen, betaal je geen 3e partij om nep berichten te schrijven.
Er staan best aardige auto's. De uitstraling van het bedrijf valt toch iets tegen. Toen wij er waren werden we niet aangesproken of welkom geheten.
Pierre van Feretticars heeft mij zeer vriendelijk bijgestaan met de aanschaf van een auto. Klanttevredenheid wordt hier heel serieus genomen en het is zeker de moeite waard om hier zaken te doen!
Pas hier een mooie Mercedes c klasse gekocht en super vriendelijk behandeld ,ook kon ik mijn oude auto zonder problemen inruilen . Al bleek achteraf dat dit voor hem niet de beste deal bleek te zijn maar geen gezeur en gewoon uitstekende service gekregen na wat kleine storingen van de Mercedes . Ik hou mijn auto absoluut in onderhoud bij deze toppers !
2 jaar geleden een volvo gekocht die nog steeds werkt als hoe ik gekocht had. Top garage!! Klantvriendelijke mensen en ze helpen je ook graag. Top garage
Ik heb een enkele tijd geleden een auto gekocht bij hen en zij hebben mij voortreffelijk geholpen. In het begin had ik wat problemen met de auto en zij hebben mij z.s.m. hiermee geholpen. Je wordt behandeld als 1 van hun, maar ze blijven toch zakelijk ingesteld. Mijn eerste auto en garage en dit is de garage waar ik blijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid