facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ferencik webdesign

Ferencik webdesign

Info

Webdesign online oplossingen & meer...

Geschiedenis

Ferencik is een webdesign bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen en opzetten van doelgerichte professionele en heldere websites.

Het bedrijf heeft veel ervaring in het op maat bouwen van gebruiksvriendelijke Content management systemen(CMS) achter u website.

Dit CMS biedt Ferencik aan voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

Daarbij kan u denken aan een eenvoudige informatie website voor de bakker op de hoek of een uitgebreide website voor zakelijke markt.

Het bedrijf word gekenmerkt door de loyaliteit naar de klant en de mentaliteit op voor elk probleem met een passende oplossing te hebben.

De afgelopen jaren is Ferencik bezig geweest met het ontwikkelen van een webapplicatie voor de parkeer branche. Dit Parking Panel neemt een groot deel van de backoffice van de parkeer beheerder uit handen.(voor meer informatie: www.parkingpanel.nl)

In de toekomst wil het bedrijf actief bezig blijven met nieuwe innovaties en ontwikkelingen van vraag op de markt. Om altijd te kunnen voorzien in de behoefte van onze klanten.

Voor meer informatie over onze internet Diensten of voor een vrijblijvende offerte check onze website:

WWW.FERENCIK.NET

(RELEASE NIEUWE WEBSITE @2012)


Met vriendelijke groet,

Ferencik Team

Adres: Vijfhuizerweg 795A, 2141cp Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Telefoonnummer: 0235769269
Stad: Vijfhuizen
Route: Vijfhuizerweg 795A
Postcode: 2141cp


Recensies
Top service en maatwerk. Zeer tevreden over de website en webshop die zij voor mijn bedrijf hebben gemaakt. Ik heb mijn 5e ster gegeven voor hun bereikbaarheid en mij als klant centraal te zetten.
Gewoon goede service , Erg prettig door hun geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid