facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FERD Zien & Horen

FERD Zien & Horen

Info

Opticien & Optometrist & Audicien

Geschiedenis

Wij verkopen onder andere de volgende merken:
-Ray ban
-Serengeti
-Chanel
-Prada
-Theo
-Etnia Barcelona
-Dutz
-Jf rey
-Porsche Design
-Mykita

Adres: Tilburgseweg 36, 5051 AH Goirle
Telefoonnummer: (0)13 534 52 07
Stad: Goirle
Route: Tilburgseweg 36
Postcode: 5051 AH


Recensies
Goede service nadat de glazen kort na de garantie verweerd waren. Toch onder garantie opgelost. Nieuwe oogmeting en daaruit blijkt wel weer de expertise van deze zaak. Geen onderdeel van een keten maar in eigen beheer. Dat merk je. Bedankt voor de service
Ik heb al enkele keren een nieuwe bril bij Ferd gekocht. Wat steeds weer terugkomt is de rust en aandacht waarmee Ferd en zijn collegas je steeds weer onderdompelen. Het is ECHT geweldig om daar weer terug te komen. Vandaag nieuwe lenzen in mijn bril laten plaatsen. Meteen een schot in de roos scherp zich van ver EN dichtbij zonder problemen. Natuurlijk een resultaat van de juiste meting en de beste lenzen. Ik wil graag Ferd en Harry van harte bedanken voor hun hulp.
Na verschillende metingen bij een opticienketen in Tilburg en Goirle te hebben gehad zonder bevredigende uitkomst als laatste poging bij FERD binnengelopen. Ik was inmiddels al best wel gefrustreerd over de gang van zaken. Maar de beste man zelf heeft me geholpen met de metingen en daar kwam een duidelijke uitslag uit. Even testen met een opticienbril en ik werd emotioneel van opluchting. Want toen merkte ik pas hoe slecht ik eigenlijk zie van veraf. Vriendelijke mensen, goede service, kleuradvies en alle tijd. Zo lastig als dat de anderen deden overkomen dat ik was, heb ik dat gevoel nu helemaal niet gehad.
Top service, goede kwaliteit brillen en glazen en de mensen die hier werken weten wat ze doen en zijn stuk voor stuk even aardig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid