facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fenno Assurantiën & Hypotheken

Info

[email protected]



"Wij zijn een onafhankelijke hypotheek- en verzekeringsadviseur. Wij adviseren bij het afsluiten van financiële producten voor zowel de particulier als de zelfstandige ondernemers. Persoonlijk contact met onze relatie is voor ons van groot belang.Fenno Assurantiën & Hypotheken staat voor professionaliteit, integer, betrouwbaar en vakbekwaam."
Adres: Eesterwaard, 2716XL Zoetermeer
Telefoonnummer: 633782157
Stad: Zoetermeer
Route: Eesterwaard
Postcode: 2716XL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 12:00 - 17:00

Recensies
De heer Saafi heeft ons geholpen met het aanvragen van de hypotheek. Het aanvragen van deze was complexer dan gedacht. De heer Saafi heeft ons hierbij van A tot Z bijgestaan en begeleid. We zijn zeer tevreden met zijn diensten. Nogmaals dank!
Wij zijn een hele lange tijd opzoek geweest naar een koophuis en uiteindelijk met de hulp van Fenno Hypotheken hebben wij ons huis gevonden in een korte tijd. Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en top service !
Heel erg professioneel en behulpzaam. Fenno Assurantiën heeft mij geholpen met het bemachtigen van een hypotheek en het vinden van een leuke woning.
Hij is een persoon die zijn werk heel goed doet en je op alle mogelijke manieren zal helpen, ik zou het zeker aanbevelen
Beste hypotheek adviseur ooit! Ik zat met heel veel vragen in mijn hoofd. Ik wist totaal niet hoe de procedure zou gaan bij het kopen van een huis. Maar wij hadden een geweldige hypotheekadviseur! WOW! Heer S.Saafi heeft ons geweldig geholpen met letterlijk ALLES! Hij heeft mijn alle vragen met geduld beantwoord waarvan iemand anders zeker gek zou worden Ik kon hem elke moment van de dag bereiken wat heel geweldig voor mij was.Ik heb alle documenten geleverd wat hij wilde hebben en voor de rest geen één minuut moeite gedaan voor iets. Procedure ging super super super snel! Ik heb nu mijn sleutels Hierbij nogmaals erg bedankt voor alles. Erg tevreden..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid