facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fennergy

Fennergy

Info

Heb je fysieke klachten, verminderde energie of voel je de sprankeling in je leven even niet meer dan ben je bij Fennergy aan het juiste adres. We geven heerlijke ontspannen massages, liefdevolle Reiki en inspirerende Bars behandelingen.



"VoetreflexOntspanningsmassageDorn therapieAccess BarsCuppingReiki"
Adres: Veldschutters 12, 7732 BC Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: 623431549
Stad: Ommen
Route: Veldschutters 12
Postcode: 7732 BC


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 21:30
Dinsdag: 19:00 - 21:30
Woensdag: 19:00 - 21:30
Donderdag: 10:00 - 21:30
Vrijdag: 19:00 - 21:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 13:00 - 17:00

Recensies
Fenny is een onwijs lieve en vakbekwame vrouw, ze neemt de tijd voor je, luistert goed naar je en adviseert je goed welke behandeling voor jou geschikt is. De praktijkruimte bevat een fijne, warme en liefdevolle energie waar je fijn tot ontspanning kan komen. Een echte aanrader om naar Fenny te gaan.
Fenny is een hele fijne, rustige vrouw waardoor ze ook een ontspannen sfeer kan creëren in de praktijkruimte. Tijdens de voetreflexbehandeling kon Fenny voelen waar veel afvalstoffen in mijn lichaam zaten, zelfs de delen die ik niet had aangegeven van te voren kon ze voelen en het heeft mijn klachten zeker verminderd. Het is zeker een aanrader om een behandeling bij Fenny te boeken.
Regelmatig kom ik bij Fenny in haar praktijk voor een voetreflex behandeling. En daar heb ik ook echt baat bij. Je voelt je ook echt op je gemak bij haar en ze heeft altijd tijd en aandacht voor je. Fenny is een vakbekwame vrouw die haar werk met passie doet. Na het einde van de behandeling een kopje thee en je verlaat heel ontspannen haar praktijk.
Voelde me welkom en vertrouwd bij Fenny, in haar mooie sfeervolle massageruimte! Heb een fijne en doeltreffende voetreflexmassage van haar gehad. Voelde mij zeer ontspannen en en mijn klacht is verminderd. Dank je wel!
Fenny heb ik ervaren als een warme, liefdevolle en kundige persoon. Na het ontbloten van mijn voeten en onderbenen, plaats genomen op de behandeltafel. Al tijdens de behandeling merkte ik resultaat; mijn pijnlijke, overbelaste elleboog werd direct minder pijnlijk.
Ik heb een hele fijne behandeling gehad bij Fenny na mijn zwangerschap. Fenny is heel kundig, zorgt voor een hele ontspannen en prettige behandeling waarna ik weer vol nieuwe energie zat. Een nieuwe ervaring voor mij, maar absoluut een aanrader!
Ik heb steeds een hele fijne ervaring bij Fennergy. De sfeer is erg plezierig. Je wordt verwelkomt in een heerlijk warme ruimte met sfeervolle muziek op de achtergrond. Ik heb al verschillende behandelingen ondergaan. Deze worden met liefde en aandacht gegeven waardoor je heerlijk ontspant. Ik kan het iedereen aanraden
Al meerdere keren hele fijne behandelingen gehad bij Fenny. Zowel haar massages en de voetreflex massage zijn een echte aanrader. Ik heb er veel baat bij.
Echt een aanrader! Fijne praktijkruimte, sfeervol, rustige muziek op de achtergrond. Fenny luistert goed naar wat je wilt laten behandelen, tijdens de voetreflexbehandeling hoef je niet te praten, dus echt een moment voor jezelf! Tenzij je flinke pijnpunten hebt, geef je dat vanzelf wel aan. Verbazingwekkend wat er soms uit komt en klachten die verminderen. Dus … maak een afspraak!
Een fijne ontspanningsmassage mogen ontvangen, in een sfeervolle praktijkruimte. Fenny is een vakvrouw, die haar werk met veel enthousiasme en plezier doet. Een echte aanrader !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid