facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fender Uitvaart & Afscheidshuis Leeuwarden

Fender Uitvaart & Afscheidshuis Leeuwarden

Info

Voor een heldere prijs een waardig afscheid organiseren. Een afscheid dat past bij het leven dat is geleefd.

Geschiedenis

Persoonlijke uitvaart



"Wij ondersteunen en begeleiden bij het regelen van de uitvaart en zorgen samen met u voor een memorabel en liefdevol afscheid. Een afscheid dat past bij het leven dat is geleefd."
Adres: Harlingerstraatweg 130, 8915 CP Leeuwarden
Telefoonnummer: 085-016 13 13
Stad: Leeuwarden
Route: Harlingerstraatweg 130
Postcode: 8915 CP



op zoek naar gerelateerd: Uitvaart Leeuwarden, Crematorium Leeuwarden, Fender Uitvaart condoleren, Kinderuitvaart Leeuwarden, Graf zoeken Leeuwarden, Vitushof Leeuwarden, Huizumer begraafplaats
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cisca Keijzer uitvaartbegeleiding Cisca Keijzer uitvaartbegeleiding 1 km Langs deze weg willen wij je bedanken voor alles wat je voor ons heb gedaan om de laa...
Jessica Monsma Uitvaartbegeleiding Jessica Monsma Uitvaartbegeleiding 3 km Een uitvaart in uw stijl met uw sfeer. Georganiseerd op uw tempo. Vertrouwd, objecti...
comes uitvaartzorg comes uitvaartzorg 4 km Zeer persoonlijke en warme begeleiding gehad, dank hiervoor!
Recensies
Al vanaf het eerste moment een goede klik! Attent, snel en fijne sfeer. Professionele begeleiding en een prachtige uitvaart.
De begeleiding door Marise was top!. In het afscheidshuis, wat overigens een prachtige locatie is, hadden we alle gelegenheid en de rust om ‘mei elkoar’ stil te staan en herinneringen op te halen.
Mijn broers en ik zijn uiterst tevreden over de manier waarop wij bij de uitvaart van onze moeder door Sabina en Marise zijn begeleid. Persoonlijk betrokken, empatisch en compassievol. Het mooie afscheidshuis heeft voor ons een belangrijke rol gespeeld in de manier waarop wij - ondanks de beperkingen in verband met de Corona maatregelen - met onze naasten afscheid hebben kunnen nemen. Daarnaast is ons vrijwel direct duidelijk geworden dat Marise en Sabina een sterk netwerk hebben en precies weten welke uitvaartcentra en leveranciers het beste aansluiten op onze wensen.
Sabina en Marise zijn een super team. Prachtige locatie van het afscheidshuis, maar nog mooier van binnen. Wat kregen we een warm welkom van dit ontzettend betrokken duo.
Vandaag een uitvaart mogen livestreamen voor Fender Uitvaart. Ik ben dankbaar dat ik hierbij aanwezig mocht zijn, de zorg voor de overledene en de details werden keurig gedaan. Een ontzettend lieve en zorgzame uitvaartverzorgster mijn complimenten en ook aan de lieve assistente. De dames hadden oog voor elk detail en zeker ook voor de vrouw van de overledene. Zo zorgzaam daar kan menig uitvaartondernemer nog wat van leren. Elke familie wens ik deze dames die zeer vakkundig hun werk doen. Met zeer vriendelijke groet.
Fantastische begeleiding tijdens een moeilijke periode. Marise denkt actief mee en er is voldoende ruimte voor eigen invulling. Voor een persoonlijke en adequate zorg.
In een moeilijke tijd, was de ondersteuning om te ontzorgen maximaal. Heel veel dank daarvoor !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid