facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Femke Ontmoet

Femke Ontmoet

Info

Persoonlijke verhalen, Levensverhalen, Bedrijfsverhalen, Jubileumboek en Fotografie. Voor meer info zie mijn website.

Geschiedenis

Hallo, ik ben Femke,

Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten. Sinds januari 2016 ben ik de trotse eigenaar van Femke Ontmoet. Ik schrijf en fotografeer. Ik werk vanuit de overtuiging dat ieder mens een verhaal heeft dat de moeite waard is om naar te luisteren, het vast te leggen en te delen.

Bij het schrijven van persoonlijke verhalen ga ik op zoek naar dat verhaal achter een persoon of bedrijf. Ik neem te tijd om rustig naar je verhaal te luisteren, met aandacht en oprechte interesse. Iedere persoon heeft zijn eigen unieke combinatie van vaardigheden, talenten en ervaringen. En ieder gaat daar vervolgens weer op zijn eigen manier mee om. Ik geniet ervan om naar deze verhalen te luisteren en ze met woorden vast te leggen. De persoon zoals hij is, komt tot leven in zijn authentieke verhaal.

Ieder mens is uniek en bijzonder, met zijn eigen waardevolle verhalen, ervaringen, herinneringen en emoties. Ik vind het mooi om deze voor je vast te leggen. Ook achter bedrijven zit vaak een persoonlijk verhaal. Bedrijven worden gevormd door de personen die er werken, zij geven een bedrijf identiteit.

Als ik mezelf in vijf woorden zou moeten omschrijven, zouden dat de volgende woorden zijn: enthousiast, onderzoekend, betrouwbaar, betrokken en puur. Ook ik heb mijn eigen unieke combinatie van vaardigheden, talenten en ervaringen. Die me maken tot wie ik ben.

Wat is jouw verhaal?



"Massagepraktijk.Cursus schrijven over je leven.Ik werk holistisch."
Adres:
Telefoonnummer: 0630189781
Stad: Boxmeer


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stapsgewijs-Organizing Stapsgewijs-Organizing 2 km Samen efficiënt, praktisch en doelgericht aan de slag naar een opgeruimd leven!
Maasvallei Maasvallei 3 km Via Maasvallei.Net kunnen bedrijven en ondernemers heel laagdrempelig met elkaar in c...
Recensies
In November voor het eerst bij Femke geweest voor een massage. Ik kreeg al snel een positief en een goed gevoel bij het kennismakingsgesprek. Ze doet het volgens mij ook met hart en ziel. Het lijkt wel of ze naar je lichaam luistert Ook belangrijk,het is er netjes en schoon. Je merkt tijdens de massage dat ze het beste wil doen voor je. Ik ga binnenkort zeker weer een afspraak maken. Een echte aanrader dus.
Ik ben bij Femke geweest voor een zwangerschapsmassage aan het begin van mijn verlof met 36/37 weken zwangerschap. Heerlijk genoten van de fijne massage, liggend op mijn zij. Een tweede geplande massage kon helaas niet doorgaan, maar dat kwam door mijzelf.. ik was al bevallen : Binnenkort ga ik voor een massage om het einde van mijn verlof 'te vieren'.
Voel me erg op mijn gemak bij Femke. Ze heeft een fijne, warme en rustige uitstraling en masseert met hart en ziel. Dankjewel Femke, tot gauw weer!
Eerste afspraak bij Femke. Gaf meteen een vertrouwd gevoel. Fijne en relaxte sfeer.
Ik ben bij Femke geweest voor een zwangerschap massage. Die kan ik iedereen aanraden. Het was 90 minuten heerlijk genieten. Ik durf te zeggen dat ik de gehele zwangerschap nog nooit zo ontspannen ben geweest. Gewoon even tijd voor mezelf, heerlijk!
Mijn eerste ervaring bij Femke ontmoet is een hele fijne geweest. Ze neemt de tijd om te luisteren naar je wensen en eventuele lichamelijke klachten waar rekening mee gehouden moet worden. Tijdens de massage wordt er nauwelijks gepraat waardoor je focus echt op de massage ligt. Ik heb erg genoten, ik kwam met hoofdpijn, maar vertrok met een heerlijk leeg hoofd. Dank je wel!
Heerlijke ontspanningsmassage gehad. In een prettige en veilige omgeving en sfeer.
Femke neemt eerst tijd om je rustig te ontmoeten. Vervolgens een behandeling in stilte, een bijzondere ervaring. Haar ontspannings-massage is heerlijk. Een aanrader om vaker te ondergaan. Daarna voelde ik me echt relaxed. De chi-wit is een oppepper voor mijn rug en energie. Ook zeer fijn om te ondergaan, en met mijn scoliose helemaal goed ter ondersteuning. Ik ben blij om Femke ontmoet te hebben en maak regelmatig gebruik van haar kwaliteiten. Ook vallen haar kado-bonnen bij vrienden & familie in goede aarde.
De massage die Femke geeft is sowieso heerlijk en ze geeft je echt het gevoel dat het om jou gaat, ze is heel erg erop gericht dat jij je prettig voelt en is niet overdreven aanwezig. Ik ga zeker weer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid