facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feminine Fashion

Feminine Fashion
"Welkom bij de leukste dames kleding boetiek van westfriesland! Al meer dan 20 jaar proberen wij onze winkel te voorzien van de leukste musthaves voor jong en oud. Wij krijgen iedere week nieuwe items in de winkel en zetten deze ook online. Voor leuke betaalbare kleding bent u bij ons aan het juiste adres, want er leuk uit zien hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn!"
Adres: de middend 232, 1611 KN Bovenkarspel
Telefoonnummer: 0228522775
Stad: Bovenkarspel
Route: de middend 232
Postcode: 1611 KN


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: feminine kleding, feminine bovenkarspel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Embrace Fashion Embrace Fashion 32 meter Leuke kleding, aardige verkoopsters. Nu schilderijen tentoonstelling in de winkel
Donna Pasti Donna Pasti 39 meter Leuke kleding verkopen ze daar. En ze laten je rustig kijken.
Nataz Mode Nataz Mode 188 meter Bijdehand & geen goeie services op het moment dat iemand gewoon fatsoenlijk kapot...
Dirk de Wit Mode - Bovenkarspel Dirk de Wit Mode - Bovenkarspel 968 meter Fantastisch geholpen. Personeel is heel vriendelijk en heeft goede kennis over kledin...
Recensies
Leuke kleding, maar ik ervaar geen klantvriendelijkheid. Ook was mn dochter MET PIN niet welkom in Coronatijd, omdat de jeugd niks koopt was de reden die ik achteraf te horen kreeg, toen ik ernaar vroeg. Mn vriendin denkt er precies zo over. We hadden het erover en daarom ook deze review.
Fijne winkel met behulpzaam en vriendelijk personeel. Heerlijke, mooi zittende jurken gekocht en een warme wolachtige rok en bijpassende trui; lekker voor de koude dagen. Mijn nichtje van 14 jaar slaagt hier ook altijd.
Zeer mooie winkel met veel keuze voor de dames. Mijn vrouw komt hier graag. De medewerkers zijn altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Qua prijzen valt het ook reuze mee. De winkel is makkelijk te bereiken, omdat je rondom het winkelcentrum gratis kunt parkeren. Overigens geldt er wel een blauwe zone, wanneer je tegen het gebouw aan wilt parkeren.
Ontzettend leuke winkel, met hele lieve dames die er werken. Ook heel leuk de live shows die ze eens in zoveel tijd organiseren.
Mooie winkel, vriendelijk en kundige meiden. Eerlijk als iets niet staat. Ik kom er graag en ga altijd wel met iets de deur uit!
Fijn geholpen, leuk om te winkelen voor verschillende leeftijden. Echt een aanrader.
Superleuke kledingwinkel, zoveel leuke dingen en je wordt altijd goed geholpen!
Dit is mijn boetiek hier in het winkelcentrum. Ze hebben hele leuke vlotte en apparte kleding zowel kleine als wat grotere maten.
goede kwaliteit kleren, ze hebben bijna altijd iets dat bij mijn stijl past en de winkelmederwerksters zijn altijd behulpzaam.
Super leuke kleding en altijd gezellig, lief en eerlijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid