facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fem Weddingshop

Fem Weddingshop

Info

De grootste bruidsmodezaak van Noord-Nederland vind je in Leek (Groningen). Meer dan 500 bruiden die je voorgingen beoordeelden ons met een 9,7 gemiddeld. Trouwjurken vanaf € 900,- van de bekendste merken (oa Pronovias, Justin Alexander, Sincerity, Mori



"Gefeliciteerd! Je gaat trouwen. Om er op jouw huwelijksdag stralend uit te zien neem je natuurlijk geen genoegen met minder dan het beste. Toch? Dan moet je op z’n minst bij Brides by Fem zijn geweest! Gezellig, ongedwongen en professioneel is waar wij voor staan; iedere bruid een ambassadeur van Brides by Fem! En dat bereik je alleen als je iedere dag voor iedere bruid je stinkende best doet. Niet voor niets beoordelen meer dan 700 bruiden die jou voorgingen ons met een 9,7/10 gemiddeld.Bij ons vind je een brede collectie trouwjurken van merken als oa Pronovias, Justin Alexander, Sincerity, White One by Pronovias, Lilian West, Sweetheart, Maggie Sottero, Rebecca Ingram, Adore by Justin Alexander.See you @ Fem!"
Adres: Kerkweg 20, 9351AJ Leek
Telefoonnummer: +31594510625
Stad: Leek
Route: Kerkweg 20
Postcode: 9351AJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fem Weddingshop Fem Weddingshop 12 meter Ontzettend leuke en geslaagde ochtend gehad! Toen we de winkel binnenkwamen, werd ik ...
Sofiefee Sofiefee 43 meter Heel leuk winkeltje voor kinderbruidskleding. Niet zo duur en de meiden hebben echt e...
Recensies
Ontzettend leuke en geslaagde ochtend gehad! Toen we de winkel binnenkwamen, werd ik gelijk op m’n gemak gesteld. Ze denken goed mee en letten allereerst op wat jij zelf van een jurk vindt in het pashokje. Ook geven ze jou en je gezelschap de ruimte om samen te genieten van het moment dat je dé jurk hebt gevonden. Een hele bijzondere ervaring, nog leuker dan ik van tevoren dacht!
Hier kan je de mooiste trouwjurk scoren voor de mooiste dag van je leven! Ik ben geholpen door Froukje en ben zeer tevreden. Lekker relaxed, ongedwongen, Luisterend oor, kijkt met je mee en zoekt naar jouw wensen. Echt een aanrader!
Je wordt hier ontzettend vriendelijk en goed geholpen. De medewerkers hebben alle rust, ruimte en tijd om samen met jou de juiste jurk uit te zoeken. Géén push om te verkopen. Heel erg fijn en prettig om zo te mogen ervaren.
Hele fijne pas sessie gehad. Er werd goed naar mijn eigen wensen geluisterd maar ook eerlijk advies gekregen. Met deze prettige en persoonlijke ondersteuning heb ik DE jurk gevonden die precies bij mij past.
Het moment dat ik in de winkel kwam lopen voelde ik mij onzeker. Een geweldige vrouw die mij hielp en mij zo op mijn gemak stelde. Ik voelde mij echt een bruid dat hebben jullie bereikt, mijn droom is uitgekomen . Enorme dank daarvoor! Sandy Gommer
Een hele leuke middag gehad bij Fem Weddingshop. Verschillende type jurken aangepast en heel goed advies gekregen van Corrie. Ze heeft mij geholpen aan mijn droomjurk! En dat tijdens de eerste keer passen bij een bruidsboetiek. Het was een geslaagde middag mede ook doordat mijn moeder, zussen en dochtertje die middag ook meer dan welkom waren had ik echt een ‘say yes to the dress’ gevoel.
Erg fijne plek om je trouwjurk te kopen! Het personeel is vriendelijk, deskundig en gaan leuk met klanten om. Ik had van te voren geen idee wat voor jurk het moest worden, gelukkig heeft Corrie mij daar goed bij geholpen. Kortom: fijne zaak met goed personeel! Echt een aanrader!
Ik kan FEM wedding shop van harte aanbevelen! Zeer gastvrij en vriendelijk personeel - ik werd geholpen door Corrie. Ze luisteren naar wat je mooi vindt en willen ervoor zorgen dat alles perfect is voor je trouwdag. Heel veel stijlen en soorten om uit te kiezen. Zo dankbaar voor hun hulp bij het uitzoeken van een trouwjurk.
Ik heb een onwijs fijne ervaring gehad bij Fem Weddingshop in Leek. Ik ben goed holpen door Corrie en Petra. Ik mocht alle jurken passen die ik wilde en er werd alle tijd voor mij genomen. Wát een hartelijke mensen! Inmiddels hangt mijn jurk, helemaal aangepast aan mijn lichaam, thuis op mij te wachten tot de grote dag. Ik raad iedereen aan om naar Fem te gaan!
Echt een feest om hier met je moeder, schoonmoeder en vriendinnen heen te gaan voor het vinden van je jurk. Super geholpen door vriendelijk en kundig personeel Milou en Corry. Ze leggen je echt in de watten. Ik heb mijn jurk gevonden en kan het iedereen aanraden hier een bezoekje aan te brengen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid