facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FellMedia

FellMedia

Info


Weten hoe jouw omzet explodeert met SEO?

Geschiedenis

FellMedia is gespecialiseerd in Social Media Marketing. Onze ervaring zetten wij in voor uw bedrijf, want wij weten dat onze skills voor u nieuwe klanten gaat opleveren.
Wij vinden voor u echte nieuwe klanten door het inzetten van een unieke social media strategie. Onze methode is zo uniek dat dit slechts alleen nog maar in Amerika wordt toegepast.

Steeds vaker kopen mensen iets online in plaats van in de winkel. 26,8% van de totale omzet van een aantal belangrijke categorieën in de retail vindt al online plaats.
Kortom: Internet is de belangrijkste plaats om nieuwe klanten te vinden!

Gemiddeld zijn Nederlanders 109 minuten per dag op het Internet. 80% van alle aankopen hebben hun origine op Internet.

In 2013 werd er op Internet al meer dan 10,6 miljard euro afgerekend. In 2014 zal de groei van de online shopping markt weer toenemen. Over het hele jaar groeien de online consumentenbestedingen naar verwachting tussen 9% en 10% naar bijna € 12 miljard.



"Fellmedia SEO is dé SEO expert van Nederland.SEO specialist Martin Vellinga:"Wil jij met je website hoger in de organische resultaten van Google?"Wij verzorgen jouw gehele SEO campagne en brengen jouw website en bedrijf in de top van de Google rankings. ​"
Adres: Larixlaan 50, 2681ED Monster
Telefoonnummer: 06-24388756
Stad: Monster
Route: Larixlaan 50
Postcode: 2681ED


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
West Marketing West Marketing 715 meter Wij zijn een online adverteer bureau gevestigd in het Westland. Wilt u voor de laagst...
Promopin Promopin 981 meter Promopin.nl is onderdeel van Domburg Sportprijzen Holland. Pins en speldjes zijn een ...
Recensies
Alleen maar lof! 5 jaar zijn we al bezig om betere zoekresultaten te krijgen met ons bedrijf. Diverse websitebouwers gevraagd om ons te helpen. Maar Martin heeft me in een paar minuten zoooo enorm geholpen. We kwamen na een minuut of 5 al op bepaalde zoekwoorden omhoog. Chapeau!
Niet alleen is Martin een aardige kerel, maar ook zeer deskundig en een man van zijn woord. Binnen korte tijd waren de resultaten al zichtbaar en stegen wij flink op de zoeklijst van Google. Daarnaast denkt hij ook mee over verbeteringen die je kunt maken aan je website. Kortom: zeer zeker aan te bevelen!
Fellmedia heeft mijn site in korte tijd 6 weken in de top tien van Google weten te ranken voor een belangrijke zoekterm. Een fantastisch resultaat ! Met gevolg : meer bezoekers op mijn site en meer omzet. Zeer tevreden en erg blij met het resultaat. Bedankt Martin !
Ga je in zee met Fellmedia? Dan gaat niet alleen je Google positie met sprongen omhoog, Martin is ook een fijn klankboord waar je met al je website vragen terecht kunt en die je graag verder helpt. Hij is goed bereikbaar, reageert snel en neemt de tijd voor je. Wij zijn zeer tevreden!
Ik ken Martin via zijn SEO Bootcamp en webinar. Hij laat blijken dat hij verstand van zaken heeft en heeft me zeker een aantal tips gegeven die ik nog niet kende!
Super bedrijf om mee te werken. Duidelijke manier van communiceren en komen de gemaakte afspraken na. Wil jij graag je positie in Google verbeteren en in de top 3 terecht komen dan kan ik je FellMedia zeker aanbevelen
Martin is echt een kei in zijn vak en het uitleggen in Jip & Janneke taal van een niet sexy onderwerp: SEO! Maar wel super belangrijk.
Een mooi open gesprek met Martin gehad over mijn website, hoe te vinden etc. Ook tof dat hij tijd en energie in mijn site gestoken heeft om te zien hoe die er zo'n beetje voor staat en dat hij mij vervolgens een aantal tips mee geeft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid